Sexblog: Kunsten at forføre en mand

© iStock

Kære læsere

Mit passionerede sexdrive gør det praktisk talt umuligt for mig at læne mig tilbage og vente på, at en mand tager det første skridt, når det handler om at tage initiativ til sex. På det punkt har jeg altid haft det ret svært i forhold til mine tidligere kærester og sexpartnere. For ifølge de uskrevne regler for interaktionen mellem kvinder og mænd, er det mandens job at forføre kvinden.

I de førnævnte forhold har jeg ved flere lejligheder oplevet at blive afvist, når jeg selv lagde op til sex. Det er en af de værste følelser i hele verden. Man blotter sig selv totalt både fysisk og mentalt uden at opnå den bekræftelse, man forventede at modtage. Jeg havde svært ved at finde ud af, hvorfor de afviste mig. Var det fordi, de ikke havde lyst, eller var det fordi, jeg var alt for dominerende? Derfor forstår jeg godt, hvis I har svært ved at tage teten og forføre jeres mænd. Jeg vil derfor give jer nogle tips til at forføre manden i dit liv, så det bliver umuligt for ham at afslå dit tilbud.    

Sådan forfører du ham

Der findes utallige måder at forføre din mand på. Disse tricks tager udgangspunkt i, at du og din partner kender hinanden. Fokuser først og fremmest på de ting, du ved, at han godt kan lide. Mangler I inspiration, har jeg afprøvet nedenstående punkter for jer.  

Start ud med en morgenguffer: Stort set alle mænd elsker blowjobs. Giv ham en fantastisk start på dagen ved at vække ham med en morgenguffer. På den måde har du givet ham sex på hjernen fra morgenstunden.

Telefonsex og sexting: Ring ham op i frokostpausen og bed ham om at gå ud på toilettet, hvorefter du italesætter jeres frækkeste oplevelse sammen eller en af hans sexfantasier, mens han tager sig en spiller. Hvis han ikke er alene i frokostpausen, kan du sende det udvalgte scenarie i en SMS, så han kan fornøje sig med det på et andet tidspunkt. Hvis du har mod på det, kan du vedhæfte et frækt billede. Det eneste, han vil tænke på resten af dagen, er, hvor længe der er til fyraften.  

Spontan sex: Byd ham velkommen hjem fra arbejde ved at stå letpåklædt eller nøgen i hoveddøren. Hav eventuelt et sæt rødt lingeri på. Farven rød vækker nemlig mandens dyriske instinkt. Kys ham på halsen, og sig du vil have ham lige nu, mens du presser ham op af væggen, og rager ham på pikken. Hvordan kan han sige nej til sådan en velkomst?  

Vis ham, hvad du gerne vil have: De fleste mænd tænder på, at de kan se og mærke din nydelse. Derfor er det vigtigt, at du er ærlig, når du demonstrerer og/eller sætter ord på, hvad du gerne vil have ham til at gøre ved dig.  

Lad være med at tage det hele så alvorligt

Hvis du stadig er på jagt efter Mr. Right, kan det være en god idé at fokusere på at finde en partner, der matcher dit seksuelle behov. Min nuværende kæreste er faktisk den eneste mand, jeg har mødt, der gennem en længere periode har kunnet tilfredsstille mit umættelige skræv. Jeg tror på, at det forholder sig sådan, fordi vi begge har en stor seksuel appetit, hvilket medfører, at vi ikke afviser hinanden – uanset hvem af os, der lægger op til at knalde.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at betragte forførelsen som en leg. Lad være med at tage det hele så alvorligt. Slap af, og lad ham tage action. Mændene kan godt lide at være den handlekraftige.


Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.