Sexblog: Kvalitet fremfor kvantitet?

© iStock

Kære læsere

Jeg vil nu dele en af mine sjoveste og pinligste sexhistorier med jer og samtidig give jer et råd med på vejen.

Jeg havde næsten lige mødt min kæreste M, og vi havde besluttet at besøge en sexshop for at indkøbe lidt labert fisseguf på vejen hjem. Idet vi beslutsomt skal til at krydse vejen og træde ind i en af disse voksenbutikker, møder vi tilfældigvis min kærestes farmor… så dagen starter allerede godt med et lille akavet møde med et familiemedlem, idet vores hoveder var fyldte med kinky scener og min trusse en anelse våd. Vi får dog afværget sammenstødet og fortsætter vores mission. Inde i shoppen møder vi derefter en frisk, halvbuttet kvinde i 50’erne, som er mere end ivrig for at guide os igennem det uoverskuelig udvalg og fortælle om diverse egne erfaringer. Vi finder en lille S/M startkasse, som vi vælger og bringer den diskret hjemad uden at familiemedlemmer bliver mistænksomme.

 

S/M – Første gang er… ups!

Derhjemme hoppede vi så straks på hinanden, helt høje over, vi har købt sexlegetøj og flår kassen op, hvorefter flere hundrede røde rosenblade breder sig i hele værelset og skaber lidt ekstra laber sexy stemning. Vi finder hurtigt nogle klemmer, vibrator, en kugledildo, og det hele bliver proppet op i mig eller brugt. Til sidst falder vi over to kugler, der var sat sammen af en snor, som jeg virkelig ikke havde en ide om, hvad skulle bruges til. Min lidt mere erfarne kæreste påstod, at det var til nummergøjen, så efter lidt opvarmning sneg han en enkelt kugle op. Det var ikke noget jeg fandt videre interessant og bad hurtigt min kæreste venligt om at hive den ud igen, da det ikke gjorde noget for mig eller mit bagparti. Han trækker forsigtigt i snoren, og det er vildt ubehageligt, så jeg spænder helt op. Han siger for sjov til mig, at om lidt så knækker snoren, og idet han siger det, knække den, og ene analkugle forsvinder op i mig.

 

Vi når lige at få øjenkontakt, før vi begge er flade af grin, indtil det går op for mig, at jeg ikke er i stand til at presse kuglen ud igen og panikker. Han forsøger at stikke en finger op i fissen på mig for at mærke, om kuglen ligger lige indenfor, men kan ikke finde den. Til sidst siger han, at jeg skal sætte mig gulvet og skide, hvis det er det, som der skal til. Haha, som om jeg nogensinde ville gøre det foran min meget nyerhvervede kæreste. Så jeg vælger at snige mig op på toilettet halvt i panik, og når selvfølgelig også lige en samtale med hele familien. På toilettet får jeg presset den ud og går flov og rød i hovedet tilbage til værelset.

Idet jeg åbner døren ser jeg min kæreste med paniksved på panden, google på livet løs om forsvundne analkugler. Han spørger, om han skal ringe efter en ambulance. Jeg fortæller ham hurtigt, at den er leveret til toilettet, og vi ånder begge lettet op. 

Så ladies, hvis I skal lege med analkugler eller andet sexlegetøj for den sags skyld, kan det være en stor fordel at investere i noget holdbart, også selvom det koster lidt mere. Bare for at undgå sådanne pinlige, akavede uheld. 

Much Love,

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.