Sexblog: Menstruation og prævention i et fast forhold

© iStock

Kære læsere

Efterhånden som jeg begyndte at have et mere fast sexliv, begyndte nogle realiteter at gå op for mig - især når det kommer til emnerne ‘menstruation’ og ‘prævention’. Først gjorde jeg alt for at skjule min menstruation for min kæreste. Jeg var bange for, at han ville væmmes ved mig, og synes jeg var ulækker. Jeg følte mig nemlig ulækker og beskidt og havde derfor virkelig ikke lyst til sex. Hurtigt fandt jeg ud af, at disse tanker var fuldstændig overflødelige. Jeg har stadig veninder, der nærmest skjuler deres menstruation i deres parforhold, som var det slet ikke en helt normal ting.

Første gang jeg havde sex under menstruation, var det kun for at prøve, hvordan det var, og jeg måtte erkende, at det var lidt noget smattet noget. Der var blod på mine lår, på hans diller og over hele sengen. Efterhånden lærte jeg at rykke det ud i badet, hvor det er en smule nemmere. Men jeg bryder mig rent faktisk ikke særlig meget om sex under menstruation. Det hele glider lidt anderledes, det er ofte en smule ubehageligt samtidig med, at jeg ikke har ligeså meget følelse på grund af alt blodet. Så ofte snupper min kæreste og jeg kun en hurtig omgang i badet, hvis en af os er virkelig trængende. Hans holdning til menstruation er meget betænksom, og han er ofte fuldstændig ligeglad - vil han have sex med mig, skal han nok tage initiativ.

Prævention er ikke mit ansvar alene

Som prævention bruger jeg selv p-piller og har altid gjort det. Jeg startede ud med kondomer, men måtte hurtigt erkende, jeg ikke kunne tåle nogen af dem. Derfor begyndte jeg på pillerne. Det er gange svært for mig at huske mine p-piller, og jeg har utallige gange glemt en eller taget den for sent – heldigvis uden at der nogensinde er sket noget. Først skjulte jeg dette for min daværende kæreste og sad alene og skræmt på et toilet med en pind at tisse på og måtte ringe tudende til min storesøster, da jeg synes, det var for pinligt og tidligt at sige det til ham. Jeg har taget mange graviditetstests - det har jeg gjort, siden jeg mistede min mødom. Jeg føler mig ofte en smule fanatisk, når resultatet gentagende gange er negativt, men samtidig vil jeg hellere opdage det i tide, hvis uheldet er ude.

Med min nuværende kæreste valgte jeg at være ærlig, måske netop fordi hele vores forhold generelt er mere ærligt. Han har hjulpet mig med at huske mig på mine p-piller, og han har støttet mig, når jeg har skulle tage en test. Jeg forstår ikke på nuværende tidspunkt, hvorfor jeg har afvist denne støtte fra min tidligere kæreste, for den er simpelthen uundværlig, når den først er givet. Jeg måtte hurtigt erkende, at prævention og konsekvenserne af den manglende, bare er en realitet, når man har sex, og at jeg har et ansvar over for mig selv. Men jeg vil også slå et slag for, at jeg ikke har ansvaret alene. Min partner er en kæmpe støtte, som jeg også ved vil være der, hvis uheldet var ude..

Much love

Miss Vanilla

Læs Womans store guide til prævention, og bliv klogere på de forskellige typer prævention

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide