Sexblog: Min allerførste sexskade...

© iStock

Kender du det når noget, du tror ikke vil lykkes rent faktisk lykkes, og du så bliver så hyped, at du giver den alt for meget gas? Det gør jeg! Denne gang drejede det sig om det, jeg har haft så svært ved at lære… nemlig cowgirl. Jeg starter lige fra begyndelsen...

Klokken kvart i seks om morgenen vibrerer min mobil. Det er en SMS, som laver et lysshow på min skærm. Det er ingen ringere end Mr. Wonderboy himself. Han er selvfølgelig interesseret i at vide, om der er plads og tid til endnu en tur. Og ja, når det er ham og hans pik, så er der jo!

Jeg hører dog intet nærmere om et tidspunkt for en omgang pik. Så efter arbejde snakker jeg med en ven om måske at ses senere på aftenen. Jeg er nede og løfte vægte i flere timer, og jeg er først hjemme omkring kl. 20 den samme aften. Efter et tiltrængt bad anmoder min mobil endnu engang om min opmærksomhed. På displayet er en kort besked om Wonderboys ankomst senere. Beslutningen er truffet.

Jeg var klar og tændt, da jeg åbnede døren for ham. Han så hammer godt ud. Hans krop var endnu mere trænet end ellers. Jeg kunne tydeligt se, at han havde cuttet sin krop (til ikke træningsmennesker: cutte betyder, at man lever i kalorieunderskud, og det fedt, der blev opbygget ved at bulke, forsvinder = fedtprocenten bliver lav). Hans øjne strålede og han havde det frække smil på. Med faste skridt indtog han min seng, som om han ejede den. Vi snakkede lidt, men som altid gik der ikke længe, før han tog magten over min krop. Den frydefulde fornemmelse da mine læber gled op og ned ad skaftet på hans pik, hvorefter hele min mund omsluttede den og gled helt ned til roden. Hans stønnen af nydelse gjorde mig mere begærlig end før.

Frem med kondomet

Endelig gav han besked på, at jeg skulle finde et kondom frem. Til min frygt ville han have mig ridende. Så jeg svingede mit ben over på den anden side, og langsomt lod hans tykke pik mase sig op i mig. Nydelsen, der kom af de smerter penetreringen gav, var ubeskrivelige. Jeg fik hurtigt besked på at begynde taktfast at ride ham. Det var tydeligt at mærke, at jeg ikke gjorde det ordentligt. Jeg ramte ikke rytmen, så han tog ofte over. Lige indtil jeg ved et tilfælde fik rykket rundt på mig selv, og jeg mistede lidt balance. Ugf! Lige der, det var da rart! Så jeg prøvede igen, og denne gang stemte han i. Lykkelig og liderlig fortsatte jeg, og tempoet steg. Det steg så meget, at jeg ikke selv kunne følge med, men fuck det var godt!

Lige indtil dagen efter. Jeg vågnede og mærkede efter lidt tid, at der var noget der spændte lige der, hvor ben og hofteskål mødes. Jeg lod det fare, men i løbet af dage tog det til. Det endte med, jeg haltede rundt, imens jeg peb lidt... Tror, du ikke, at jeg i min ukontrollerede begejstring efter mange timers træning havde fået en sexskade! Hvad ville du sige til, hvis jeg fortalte, at jeg stadig humper rundt?? Mine kollegaer derimod synes, det var hylende morsomt. Tak for lort.

Nå ja og min ven, som jeg desværre blev forhindret i at møde. Han fik en besked dagen efter, han ved dog stadig ikke hvorfor.

 

Bliv nu voksen, Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."  

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.