Sexblog: Min første orgasme

Kære læsere. I denne uge kommer I til at høre om min hidtil bedste sexoplevelse, nemlig min første orgasme med min kæreste.

Jeg har altid kæmpet med at blive stimuleret under sex. Jeg mister rigtig hurtigt tålmodigheden, når det han gør ikke tager mig tættere på bakketoppen. Jeg har mange gange ligget med min kærestes hoved mellem benene og bare ønsket min orgasme ville nærme sig. Ikke bare for hans skyld - men også for min egen! Presset var ulideligt. Jeg ønskede den så brændende, at jeg blev ved med at skubbe orgamsen længere og længere væk. Så mens min kæreste glædeligt proppede alverdens vibrerende ting op i mig, gnubbede min klit hudløs og masserede, kyssede, slikkede og stimulerede ud i et væk, skete der ikke meget andet, end jeg følte mig godt omtumlet. Og jeg har brugt meget tid på at tænke over hvorfor. Især fordi jeg ikke har problemer med at komme alene. Derfor tænkte jeg, om det var hans tilstedeværelse, der var problemet?

Endelig!

”I et naturligt flow trækker han tøjet af mig, kysser min hals med dybe våde kys og åbner erfarent min BH. Jeg smider mig selv på sengen. Hurtigt bliver vi enige om, at det er en af de dage, hvor vores kasse skal frem. Jeg åbner skuffen  i vores sengebord og tager kassen ud, åbner den og fryder mig over at se min lille, lilla ven ligge der. Jeg tager den op, trækker mine halvgennemblødte trusser af og smider dem i hovedet på min grinende kæreste. Jeg ligger på ryggen, og mærker min dildo’s vibrerende stimulering mod de gode punkter mellem mine ben. Samtidig kysser min kæreste mig dybere og dybere, mens jeg mærker, han rykker i sig selv. Jeg mærker overraskende, at jeg langsomt når klimaks og når kun lige at undre mig, før min kærestes stønnen i mit øre, sender mig langt ud over kanten.”

Og sådan skete det. Ved at jeg pressede mig selv til at give slip. Helt slip.  Og derfor oplevede jeg at få en orgasme sammen med en anden person for første gang. Selvom jeg ikke helt kunne rumme situationen og selvfølgelig fandt det mærkeligt med at give slip, så gik det hurtigt over, da min glæde over at have krydset ”orgasme med min kæreste” af på listen overskyggede den nye oplevelse.

And it just keeps coming…

“Kampen blev lang og sej, trods hans lækre berøringer og den rigelige smørelse, følte jeg intet usædvanligt, ingen bakketop der nærmede sig. Jeg stoppede ham, efter han havde fingerkneppet mig et par minutter, og bad ham opgive forsøget i dette knald. Han kigger mig længe ind i øjnene, men tager derefter hårdt fat i mine hofter og vender mig hurtigt omkring. Med to fingre spreder han mig hurtigt, og støder op i min efterhånden dryppende fisse. Jeg nyder at mærke ham i mig, koncentrere mig om de konstante stødvise bevægelser og oplever, hvordan elektriske stød sendes til mine hænder og fødder. Han ligger tungt ovenpå mig, mens jeg holder ansigtet ned mod puden for at kvæle støn og skrig. Han selv stønner mig blidt i øret. Jeg tænker ikke længere, kontrollen er sluppet og jeg nyder kun den følelse, han skaber i mig. Overraskende sender hans stød og støn mig pludselig og ekstatisk op over bakken. Efterfølgende ligger jeg pulserende, helt uforstående, mens jeg nyder sammentrækningerne i underlivet og duften af min kæreste ved min side.“

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.