Sexblog: Min morgen-quicky

Jeg var kommet ind i en periode, hvor jeg sov dårligt og derfor vågnede flere gange om natten. Denne nat var ikke anderledes. Jeg vågner, og som den afhængige mobil-bruger jeg er, kan jeg ikke lade være med dovent at løfte hovedet og kigge i mobilens retning. Den blinker med SMS-farven. Jeg er ikke længere døsig og skynder mig hen til mobilen. Klokken er lidt i fire om morgenen, og der er en SMS fra Wonderboy på min skærm. Da vækkeuret alligevel ringer om en halvanden times tid, så jeg kan nå at blive klar til at gå på arbejde, åbner jeg SMS’en, og besvarer den – jeg får jo ikke meget søvn på 1,5 time alligevel. Kort efter vibrerer min mobil. Han har svaret. Efter en meget kort korrespondance, skriver han bare, at han er der om en halv times tid.

Forventningens glæde

Da han kommer ind ad min dør, går vi målrettet hen mod min seng. Vi har ikke lang tid. Galant spørger han, hvordan jeg har haft det. Mens han står bag mig og rører mig overalt. Hans mund kæler min hals, og jeg får fremstammet noget med ”fint”. Lige nu har vi noget, vi skal nå. Der er ikke tid til det store gensyn. Idet jeg tænker, at vi har travlt, får han flyttet mig rundt og inden længe er hans pik i min mund. Det føles tilfredsstillende. Jeg forkæler den med min tunge, som bevæger sig i slangebevægelser, mens min mund skifter tempo og dybde. Jeg kigger ham i øjnene som en skolepige, der tjekker, om svaret er korrekt.

Vi må videre, selvom jeg gerne vil fortsætte. På kort tid har han lagt mig ned, og jeg mærker, hvordan hans pik begynder at finde vej til min fisse. Det gør ondt på den der pirrende måde og jeg ved, at i morgen kommer jeg til at bøde for dette indgreb. Endelig er han helt inde, nu kan legen begynde. Han starter med at støde langsomt og dybt. Det er som en god opvarmning, inden træningen begynder. Idet han støder hårdere og lidt hurtigere, finder mine fingre hans ryg og borer sig ned i den, så jeg kan støde imod. Han holder op et øjeblik for at få mig vendt på maven. Kun min røv er løftet lige nok til, at han kan trænge ind. Han trykker mig længere ned i madrassen med hænderne lige over mine hofter. Der er varmt i rummet, og jeg kan mærke min hud er varm. Jeg sukker af fryd. Gid det aldrig holder op.

Den bedste måde at starte arbejdsdagen på

Jeg bliver lagt på siden til skeen og giver ham plads til at komme ind. Lige så snart han begynder, kan jeg mærke hans pik massere mit g-punkt. Jeg taber først vejret, derefter bliver min vejrtrækning tung. Han bruger dybe langsomme stød, så det giver mig mest muligt tilfredsstillelse. Men tiden går, og jeg kan ikke blive i denne forbudte ekstase. Jeg bliver kommanderet til at ride ham. Mine hofter arbejder. Han trækker mig ned til sig, og idet mit bryst rører hans, og min mund kysser hans hals, støder han hurtigt og hårdt. Han stopper og skubber mig op i ride-positionen. Indtil han trækker mig ned igen. Til sidst støder han ekstra hårdt, og hans krop giver nogle ryk.

Efter mit bad finder jeg ham i min seng, hvor han bare ligger. Udmattet! Vækkeuret ringer, så jeg slukker det og ligger mig ned hos ham. Her snakker vi om alt, hvad der er sket, imens jeg rører hans overarme. De er blevet større, og for min skyld flexer han musklerne – bare så jeg rigtigt kan mærke dem.

/Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."  

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.