Sexblog: Min nye – ekstremt lækre – overbo!

© iStock

Kære læsere

Julen kommer tidligt i år. Universets julegave til mig er nemlig allerede ankommet i form af en ny overbo, som er virkelig lækker!

Jeg ser ham selvfølgelig kun i trappeopgangen, hvor det er naturligt at støde på sine naboer. Hver gang jeg ser ham, får jeg et lille sug i maven. Jeg tror, han er den flotteste mand, jeg nogensinde har set i virkeligheden. Ham kunne jeg virkelig godt knalde – hvis jeg var single! Men det er jeg ikke.

Apropos min kæreste, så håber jeg ikke, at han opdager, at jeg finder min gudesmukke overbo tiltrækkende. Jeg har jo ikke lyst til at gøre ham usikker eller ked af det, hvilket jeg ville blive, hvis situationen var omvendt.

Jeg har på ingen måde tænkt mig at handle på det. Alligevel føler jeg mig som en dårlig kæreste, fordi jeg er fysisk tiltrukket af en fremmed mand på trods af det faktum, at jeg har en kæreste, som jeg holder virkelig meget af. Det får mig til at stille spørgsmålstegn ved vores forhold. Betyder det, at jeg ikke længere er forelsket i min kæreste, når jeg oplever denne fysiske tiltrækning til en anden mand?

Forelskelse opstår i reptilhjernen

I forbindelse med jeg læser til sexolog, har jeg søgt svar på dette. Videnskaben viser, at det ikke er tilfældet. For hvis man spørger forskerne, styrer vi ikke selv, hvem vi finder tiltrækkende. Derimod er det den mest primitive del af menneskehjernen (reptilhjernen), der træffer denne beslutning. Den fysiske tiltrækning bestemmes udelukkende ud fra udløsningen af den rette kombination af kemiske stoffer fra hjernens belønningscenter.  

Det, der er sket, er altså, at synet af overboen har udløst nogle kemiske stoffer i min reptilhjerne, som jeg oplever som fysisk tiltrækning. Det er selvfølgelig den samme reaktion, der blev udløst, da jeg mødte min kæreste, men reptilhjernen bliver ikke ved med at respondere på samme måde over for den samme person. Belønningscenteret kræver nemlig, at vi ser noget nyt og spændende for at udløse de samme kemiske stoffer, hvilket lige præcis er det, at overboen repræsenterer i mit tilfælde.

Forelskelsen falmer altså med tiden, fordi mængden af glædesstoffet dopamin i blodbanen normaliseres. Derfor vil min fysiske tiltrækning til overboen også forsvinde efter noget tid.

Orgasmer knytter os sammen  

Men hvad får os så til at holde sammen, når forelskelsesfasen er ovre? Kærligheden kan nemlig fortsætte, hvis parret har opbygget en stærk relation under forelskelsen. Svaret er sex eller mere præcist orgasmer, da menneskehjernen er så smart designet, at den opfordrer de forelskede til at være fysisk tætte på hinanden, hvilket gør, at parterne dyrker masser af sex.

Sex er en vigtig del af ligningen i forhold til at opbygge et tæt forhold, fordi orgasmen udløser kærlighedshormoner, som giver os en følelse af at være knyttet til den person, vi er sammen med. Der ligger endda bestemte nervebaner fra vores kønsdele og brystvorter, som sender direkte besked til hjernen om at udløse disse hormoner. Berøring af disse regioner er altså med til at styrke følelsen af, at vi er forbundet.

Med den viden i baghovedet ved jeg, at der ikke er noget galt med mit og kærestens forhold. Den fysiske tiltrækning føles bare anderledes af den simple årsag, at vi ikke længere befinder os i forelskelsesfasen. Derimod har vi en langt stærkere relation til hinanden, der gør, at jeg er sikker på, at vi to hører sammen. Så er det jo pludselig totalt ligegyldigt, hvor lækker min nye overbo er.

-Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.