Sexblog: Mit allerhelligste sted

Har du et bestemt sted på kroppen, hvor du, hvis dette berøres rigtigt, bliver tændt og kommer i en form for ekstase? Er det klitoris, hals eller bryst? Personligt har jeg sådan et sted, og jeg kan ikke bevæge mig, når det bliver rørt. Eller. Den eneste bevægelse, der sker, er min brystkasse, som på magisk vis formår at huske sit formål og hæve og sænke sig helt vildt. Alt i min krop fokuserer på dette sted. Det er den direkte forbindelse til min fisse. Fissen bliver ekstremt våd. Dette sted er mit mest erogene punkt – overhovedet!

Det er dog ikke et sted, jeg har hørt andre have som en erogen zone i samme grad, som jeg har. Det er indersiden af mine arme. Når en fyrs fingerspidser blidt stryger mig op og ned langs armen, så mister jeg jordforbindelsen. Det er desværre så følsomt, at hvis andre mennesker også rør her – som veninder - så giver det samme resultat. Forskellen er bare, at jeg meget hurtigt og ikke så diskret river min arm til mig.

Som en mis

Hele min krop bliver tung. Mine sanser skærpes. Berøring på resten af kroppen føles meget stærkere end normalt. Hvis jeg bliver nusset her, så er jeg helt i hans magt. Hvis jeg kunne, så spandt jeg. I stedet begynder en småskælven, og mine muskler spændes for derefter totalt at miste sin styrke. Min vejrtrækning bliver tung og langsom. Men er det mærkeligt, at det er mine arme? Burde det ikke være sådan, at det føles minimum føltes lige så fantastisk at få forkælet klitoris? For jo, det føles dejligt, men bare ikke lige så fantastisk.   

Derfor kan jeg ikke lade være med at tænke, om der er andre, som har et punkt, der slår alle de andre erogene zoner OG som er et lidt anderledes sted, end du tænker, er ”normalt”? Måske er det et endnu uopdaget sted, som ligefrem kan anbefales.


Lige på og hårdt – og lidt ømt
Miss Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."  

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.