Sexblog: Mit paradoksale forhold til oralsex

Kære læsere

Sommetider er det bedre at give end at få. Sådan har jeg det med oralsex.

Jeg elsker at sutte pik. Bare tanken om hans stive lem i min mund, gør mig våd – virkelig våd! Den nydelse, jeg giver min partner gennem et blowjob er unik, fordi han ikke skal tænke på noget som helst. Alt han skal gøre er at læne sig tilbage og modtage.

For mig er det helt fantastisk at mærke blodet strømme igennem hans pik, mens jeg tager den så dybt, jeg kan. Personligt synes jeg, det er frækkest, når jeg går lige til grænsen i forhold til, hvad jeg kan klare, hvilket er en hårdfin balance, da det ikke skal ende med, at gagrefleksen giver efter. Sidst, men ikke mindst, kan jeg få en orgasme ved, at han sprøjter mig i munden. Jeg ser nemlig hans udløsning som en belønning, da det er den ultimative anerkendelse af, at han nyder min behandling.

Gå ikke glip af fremtidige sexhistorier 

Oralsex kræver tillid, viden og tålmodighed

Når det så bliver min tur, ser jeg helt anderledes på tingene. Personligt finder jeg det enormt grænseoverskridende, når en fyr går ned på mig. Jeg ser det som den største tillidserklæring at lade hans tunge gå på opdagelse dernede, fordi jeg er alt for bevidst om det faktum, at hans ansigt er så tæt på min fisse, som det overhovedet kan komme, hvilket er overvældende intimt for mig.

De få mænd jeg har mødt, som har slikket min fisse på eget initiativ har overhovedet ikke haft nogen som helst idé om, hvordan kvinder er skruet sammen. Jeg bliver utryg, hvis jeg føler, at min partner ikke har styr på, hvad han egentlig foretager sig dernede, hvilket gør det umuligt for mig at slå hovedet fra og nyde det.  

Jeg har ikke altid haft det sådan. Min første kæreste fik mig til at se stjerner, når han slikkede mig. I starten prøvede han nogle forskellige ting med det formål at finde ud af, hvordan jeg godt kunne lide det. Efter noget tid vidste han præcis, hvor og hvordan han skulle gøre det. Derudover havde han en evne til at mærke, hvornår jeg var ved at komme. Det var ofte så intenst, at han holdt mig fast, så han kunne gøre det færdigt. Samtidig gav han mig alt den tid, jeg havde brug for. Jeg tror, det var kombinationen af hans indsigt og tålmodighed, der gjorde ham til den bedste fisseslikker, jeg har mødt.

Gør det af lyst og ikke af pligt

Jeg har aldrig fundet en, der kunne leve op til hans orale evner, men der er få, som er kommet tæt på. Jeg tror, det vigtigste er, at jeg ved, min partner giver mig oralsex, fordi han nyder at tilfredsstille mig på samme måde, som jeg nyder at tilfredsstille ham. Jeg fornemmer det hurtigt, hvis han går ned på mig for at gengælde tjenesten, hvilket resulterer i, at jeg allerhelst vil være fri.

Der findes en masse tips og tricks til at give oralsex, som din partner aldrig glemmer, men så længe, I ser det som et job, er min erfaring, at det ikke kommer til at virke, hverken for ham eller for dig.

Når lysten er der til både at give og modtage oralsex, er jeg overbevidst om, at I sagtens kan finde rytmen, for ligesom andre former for sex handler det om at finde ud af, hvordan du og din partner kan lide det.

Mit råd er derfor at bruge de mange guides derude som inspiration frem for at læse dem som en brugsanvisning til at give ”det perfekte blowjob”.  

Lær at elske oralsex – din partner vil elske dig for det.

Miss Felicity  

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide