Sexblog: Mit personlige yndlingslegetøj

© iStock

Kære læsere

Min kæreste og jeg har på det sidste fumlet en del rundt med lidt forskelligt sexlegetøj. Egentligt mest for hyggens skyld. Vi har en meget bred og nysgerrig smag og har været rundt og afprøve det meste - ofte mere end én gang. Vi har prøvet alt lige fra analkugler, som er gået galt, til en g-punkts vibrator, som gav sjove og anderledes resultater, og også en banan eller agurk som hjemmelavet legetøj.

Den almindelige

Til min 18 års fødselsdag for efterhånden et godt stykke tid siden, fik jeg en helt fantastisk gave af to af mine bedste venner. Jeg har erfaret, at nogle gange, er det almindelige også det mest effektive. De anskaffede mig en lilla, mediumstørrelse vibrerende dildo og vi har sammen navngivet den Bob. Bob er efterhånden blevet en fast del af min hverdag og udgør en ret god erstatning for min kærestes "personlige Bob". Han er handy og nem at have med i tasken og simpelthen et ret festlig indslag på en ellers grå og kedelig dag.

LÆS OGSÅ: Miss Vanilla har tidligere skrevet om sin trofaste ven Bob

Den frække

Dildoer kommer i alle former, farver og størrelser præcis som vi egentligt gør. En lyserød g-punkts vibrator er også blevet en del af mit sexliv, ikke helt min hverdag for intet slår Bob. Min kæreste og jeg har ofte tænkt og leget med tanken om sprøjteorgasmer og denne dildo skulle nu få drømmen til at gå i opfyldelse. Det gjorde den også til dels, fræk var den - og effektiv var den egentlig også - med almindelige orgasmer. Vi jagter dog stadig drømmen i ny og næ om en ægte sprøjter.

Den underlige

Min kæreste og jeg griner rigtig meget sammen og vi laver ofte sjov og ballade. Ofte ser vi også sexlegetøj som et festligt og morsomt indslag i vores sexliv. I starten af vores forhold købte vi en startboks med diverse sexlegetøj. Legetøjet i denne kasse var egentlig mere sjovt og spændende end det egentlig gjorde noget for mig og ham. Vi havde det især sjovt med at proppe analkugler op i numsen eller en vibrerende penisring om min kærestes diller. At få det morsomme ind i vores sexliv har ofte påvirket det positivt, og det gør det også nemmere at kunne grine af fiaskoerne, der uundgåeligt kommer, når man eksperimenterer med hinanden.

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.