Sexblog: Mit umættelige skræv

Jeg kigger på hans røv, imens han går væk fra sengen. Vi er lige blevet færdige med anden omgang af blowjobs, og jeg er sulten efter mere. Han har allerede kneppet mig to gange. Blowjobbet er dog forspillet for mig, og mit skræv skriger efter at modtage belønningen -  derfor er jeg meget våd. Han står med ryggen til og tænder sin cigaret. Jeg selv ligger på siden i sengen og rører ved min hungrende krop. Min hånd rører mine stive brystvorter, hvorefter den følger min hoftes facon og ned mod låret. Han vender sig om med cigaretten i munden og iagttager mine kærtegn. At se hans øjne følge mine bevægelser gør, at liderligheden bliver voldsommere. Han kender mig godt nok til at vide, at jeg er umættelig og derfor er klar igen. Det er jo en af grundene til, han kommer forbi. Jeg er altid klar til ham og hans pik.

 

Miss Lexie på Duracell batterier

Hans blik flytter sig til mine øjne, og hans hoved tilter let. Så spørger han mig, om jeg aldrig bliver træt. Åbenbart er jeg kommet i mit filosofiske hjørne, og jeg spørger ham uddybende, om han mener af livet? Han smiler: ”Du ved af at sutte pik og kneppe”. Det behøvede jeg ikke at tænke længe over, og jeg svarer prompte: ”Nej!”. Det er muligvis det letteste spørgsmål, jeg nogensinde har fået, og det spørgsmål, som jeg kan svare på med 100 procents sikkerhed. Skid på spørgsmål om fremtiden som ”hvad vil du være, når du bliver voksen?” – det kan jeg knap nok svare på selv. Men lige det spørgsmål omkring sex, der ved jeg, hvad min holdning er. Det er, som om jeg kører på et specielt batteri med ekstra energi, når det kommer til sex. Faktisk så sover jeg ikke efter et knald. Jeg kan snildt holde mig vågen en hel nat på grund af sex og være en energibombe dagen efter. Det er mit narkotika – det gør mig høj.

 

Undertrykt orgasme fylder mit batteri

Jeg har faktisk snakket med en psykolog om dette vilde energiniveau efter sex. Han synes, at den måde jeg opfører mig på overfor fyre og mit forhold til sex uden følelser er meget interessant. By the way, når en psykolog synes, du er interessant, så er det ikke helt positivt – nærmere alarmerende! Han kom dog med den teori, at den hyperaktivitet, jeg oplever bagefter, faktisk er, fordi jeg ikke opnår en orgasme med fyrene. Derfor kommer der en masse ophobet energi og lykkehormoner ud igennem ekstra vågne timer. Mon jeg nogensinde får af- eller bekræftet den teori?

/Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.