Sexblog: Mød Miss Lexie

Hej kære læsere

Hvem er jeg? Jeg er en ung kvinde midt i 20’erne, som bedst er beskrevet som følelseskold og sexafhængig, når det kommer til fyrene. Derudover er jeg selvfed, træningsafhængig, blondinedum og ikke mindst en drengerøvstøs. Hvis I nu tænker billig, så tro om igen. Jeg er meget kræsen, når det kommer til fyre. Det første jeg tænder på, er meget store, trænede arme (savle). De første ting, jeg vurderer, når jeg træder ind et sted, er, om der er et potentielt bytte, jeg vil knalde og hvorhenne det kan lade sig gøre ;) Hvis der ikke er et bytte, så kan jeg faktisk finde på at gå igen.

Hvad beskriver mig bedst som person? Træning og sex

Min træning handler om, at jeg har kontrollen 110%. Sex er der, hvor jeg fuldkommen slipper kontrollen og overgiver mig til fyrens magt. Et knald er mit fristed – der hvor alt hverdagens travlhed forsvinder for få timer.

Jeg snakker om knepperi, hvor svedperler glimter på hans bare hud. Hvor jeg må holde imod, når han tager mig hårdt bagfra. Hvor jeg på det eneste tidspunkt  i mit liv slipper kontrollen og bliver underdanig. Jeg er til kun for at tilfredsstille ham og hans pik. Han har magten. Han dominerer. Han befaler. Og de eneste ord, som udveksles, er ”hårdere”, ”knep mig”, ”fuck du er stor”, ”fuck du er fræk” og ”tig mig om at få min pik”. Følelsen af at sætte neglene ned i hans ryg, når hans tempo stiger eller at få lydte smæk på røven, er det som tænder mig.

Efter knaldet når der ikke er mulighed for flere omgange er der ingen yderligere forpligtelser eller behov for forklaring om, hvorfor en af os går. Vi kender ikke hinandens privatliv. Og den eneste kontakt vi har fremadrettet, hvis der er grundlag for at ses igen, er, når en af os skriver, om den anden har tid til en ny omgang, fordi man er liderlig. Det, vi ved om hinanden, er, hvad den anden kan lide.

Hvad mere? Jeg elsker mit eget selskab!

Jeg er typen, som går på date med mig selv. Den der akavede stemning og facade for at opretholde en fantasi om det perfekte er ikke min stil. Min sidste date med mig selv tog jeg for eksempel i biografen og så Big Hero 6 (den er fucking awesome!) med oppustet mave og den største Fanta Zero, jeg kunne købe i biografen. Det var en fantastisk date. Jeg nyder mit eget selskab. Ellers går jeg på dates med mine venner og veninder. Jeg har en drengeven, jeg dater, fordi vi begge ikke er til forhold. Så sidder vi og vurderer mulige knald.

Det her er min livsstil. Jeg forstår mig ikke på kæresteagtige følelser. Jeg er vokset op med en mor, som ikke kunne have et rigtigt forhold, og en far som aldrig har kunnet sige, at han elsker mig overalt på jorden. Forelskelse er en følelse, jeg læser om. Sex for mig er ren, uforpligtende nydelse. Jeg foretrækker en fast fyr, jeg knepper med, men dette er først realiseret med Wonderboy.

Hvad vil jeg?

Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter.

Hvad får I?

Det er kun mine ord og mit indhold I vil møde her på bloggen. Derfor har I som læsere garanti for, at jeg kun skriver om det, som jeg vil. Det er mig, som står bag det hele. Og min mission overfor jer er, at jeg vil være så ægte som muligt. Sammen gør vi op med det perfekte, selviscenesatte billede og viser, hvordan vi kvinder i virkeligheden er og også kan være. Jeg har intet facit til det perfekte blowjob. Jeg kan kun uddele fif, som virker for mig. Derfor håber jeg, vi kan være hinandens sparringspartnere.

Så velkommen til! Det bliver til tider både underholdende, tragisk og håbefuldt. Jeg håber, I vil være med – både som læsere og som kommentatorer. Det bliver nemlig lige på og hårdt!

/Miss Lexie

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.