Sexblog: Når dyrisk, følelsesforladt sex er det bedste

© iStock

Jeg husker tydeligt, da jeg selv stiftede bekendtskab med ”friends with benefits”. Det er første og eneste gang, at det med en bolleven faktisk har fungeret for mig. Lad os kalde ham Mr. Benefit. Og lad os tage tilbage i tiden. Mr. Benefit var en, jeg havde mødt igennem et vennepar. Han var utrolig flot og havde hele pakken. Faktisk så var han sådan en, jeg normalt kunne falde for. Efter at have set ham den ene gang, hvor mine venner havde præsenteret os for hinanden, ringede han pludselig til mig en aften, hvor jeg var i byen. Vi blev enige om at mødes, og senere tog vi hjem til mig, hvor vi havde noget af det bedste sex, jeg nogensinde har fået. Vi var vildt fulde den aften, og jeg væltede ind ad døren til min lejlighed sammen med ham. Det var som om, at det ikke kunne gå hurtigt nok. Vi flåede tøjet af hinanden, og kastede os ned i sengen sammen. Det var lige på og hårdt, og han sendte mig helt op i den syvende himmel.

Mine tanker om en bolleven

Efter første nat, havde jeg allerede taget beslutningen om, at der ikke skulle være mere i det end ren, rå sex, og jeg tror, at grunden til, at jeg valgte bare at beholde ham som bolleven, var, at der intet besvær var i det. Vi havde intet grundlag for hverken konflikter eller konfrontationer omkring forelskelse og følelser. Det var så let og lige til, i forhold til hvad jeg tidligere har været vant til. Normalt i et forhold, bliver sex først rigtig godt, når man er tryg og tør give slip over for sin partner. Men her mødte jeg for første gang en mand, hvor jeg bare var pisse ligeglad, smed alle hæmningerne, og lod ham gøre, lige hvad han ville med mig. Og hvem vil sige nej til lækker sex, som kun er et enkelt opkald væk?

Jeg havde en rigtig god fornemmelse omkring ham efterfølgende. Jeg gik med fornemmelse af, at jeg var nødt til at se ham igen. Der var et eller andet dragende over ham - men ikke på et følelsesmæssigt plan. Nej, her var det mere lysten til ham, som jeg ikke kunne slippe – helt dyrisk. Mr. Benefit var super lækker, havde en kæmpe pik og var iskold. Han kunne tage mig på den helt rigtige måde, så jeg nemmest kravlede op af væggen, og med ham slap jeg alle tøjler. Vi var gode til at variere sexen fra gang til gang. Vi bollede i hele lejligheden, og han elskede, når jeg tog frække kostumer på, og fandt kassen frem med sexlegetøj, som han kunne få lov til at bruge, som han ville på mig.

Afslutningen med Mr. Benefit – en bolleven varer ikke evigt

Mr Benefit var en af de lidt mere hårdhændede typer, som jeg selv er. Han rykkede mig rundt i sengen, som var jeg vægtløs. Han holdt mig altid helt fast, når han kneppede mig, og tog gerne fat rundt om halsen på mig, og tvang mig ned i sengen. Aldrig for hård, men lige som det skulle være. Og indimellem nåede jeg knap at falde i søvn efter den første omgang, før han allerede havde pikken oppe i mig igen. Mr. Benefit og jeg indgik aldrig aftalen om bare at være venner med fordele. Det var bare sådan lige fra starten, uden vi lavede en aftale omkring det. Denne forestilling imellem Mr. Benefit og jeg sluttede dog med tiden, da jeg gik hen og forelskede mig og fik et forhold til en anden mand. Men jeg er sikker på, at han stadig ville stå klar, hvis jeg skrev i dag.

Så spring ud i det ‘De Damer’, og slip jeres indre misser løs. Det kan kun gavne. Ingen kærlighed og følelser, ingen forpligtelser eller knuste hjerter. Bare lækker elskov.

Over and Out,
Miss Lara

Miss Lara er en ung kvinde midt i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser. Miss Lara er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.