Sexblog: Når jagten på orgasme vinder over tabu

© iStock

Kære Læsere

I dette indlæg vil jeg komme lidt omkring et emne, som anses for en smule tabubelagt. I hvert fald for de fleste mænd. Jeg har sammen med min kæreste haft en ny oplevelse, og trods det var spændende, understregede han, at han ikke ønskede jeg fortalte det til nogen, vi kender. Dette fik mig til at tænke lidt på, hvad sex indebærer, og hvad der anses for et tabu. Min kæreste ønsker i hvert fald ikke, at nogen ved, at han nyder, når jeg stimulerer ham analt. Jeg spekulerer på, om det er grundet forbindelsen med det at være homoseksuel, men jeg har faktisk ikke fået spurgt ham om endnu, hvorfor han ønsker at holde det hemmeligt. Det er ikke ligefrem fordi, jeg går rundt og plaprer om vores sexliv til alle, jeg møder på gaden, men som kvinde kan man godt finde sig selv og sin veninde over en flaske vin udveksle smækre detaljer. Han ønsker ikke, jeg så meget som belyser emnet overfor andre.

Mandens g-punkt

Men selve oplevelsen var rigtig speciel. Egentlig startede vi ud med at gå i karbad og bare nyde at smøre hinanden ind i sæbe og slappe ordenligt af. Af egne erfaringer ved jeg, at det er vigtigt at slappe så meget af som muligt under disse akter. Men det tror jeg ikke, mænd er så vant til på samme vis. Jeg tror, de fleste af dem for det meste puster sig op og spænder op i hele dillermanden for derefter forpustet at pumpe på livet løs. Vi kvinder har nok mere erfaring med at skulle slappe af, og min kæreste kæmpede derfor en brav kamp for at lukke af og bare være afslappet. Jeg startede ud med at massere hans dillermand en smule, mens jeg bevægede mig målrettet længere ned og forsigtigt masserede numsehullet. Vi får øjenkontakt og griner en smule over det frække, vi er ved at opleve. Vi rykker scenariet ind i sengen, hvor jeg straks finder glidecremen frem og går så ellers i gang igen. Til slut får jeg listet en finger en centimeter op og masserer, hvorefter min kæreste nærmest sprutter sin orgasme ud, og vi begge sidder forbavsede tilbage. Han så en smule forvirret ud efter hans hurtige orgasme, mens jeg var begejstret over mit første møde med mandens g-punkt.

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide