Sexblog: Når roommaten lytter med...

© iStock

Såå... Pt. ses jeg med en, hvis sambo og han er venner og kollegaer. De passer på hinanden, og har deres ”bro code”. Vi kender alle tre hinanden fra arbejdet. Det må være mærkeligt for samboen at se mig snige rundt i deres lejlighed i en t-shirt, der når til popoens kant og med bollehår. Jeg får fornemmelsen af, at selvom jeg kun fysisk knalder den ene, så er den anden i rummet sammen med os. Når samboen og jeg mødes på arbejde og skal være kollegaer, så kan jeg ikke lade være med at tænke, om han ser mig, som jeg står der i arbejdstøjet, eller om det er dullen, som han mødte halvnøgen om morgenen? For jeg er fandme ikke et A-menneske (og derfor ikke særligt charmerende). Og endnu mindre er jeg det, når jeg er blevet kneppet ind til klokken 4 om morgenen, for derefter at blive vækket af en liderbuks med stiv pik klokken 8. Så vralter jeg knurrende ud mod toilettet, og selvom jeg i mit hoved opretholder det lækre, stillige og frække image, så sker det IKKE.

Fællesskabets egen Halloween monster

Så gad vide om han hører mine støn i sit hoved, når han hører min stemme på arbejdet. Han ved jo godt, hvorfor sengen knirkede på den anden side af væggen. Og han ved godt, hvad jeg laver der. Væggene er jo ikke lydisolerede. Selvom samboen galant har fjernsynet tændt, så hører han det jo, ikke? Og han bliver en passiv (og ufrivillig) deltager i den frække leg, som han først får glæden af morgenen efter, hvor jeg som et gennemkneppet monster træder ud i den fælles entre for at gå – hvad der føles som ti meter -  ud på badeværelset lige overfor soveværelset.

Når jeg når spejlet og ser, hvad samboen lige har passeret på vej ud I køkkenet, så (Ak og ve) er det, jeg ser I spejlet langt værre ud end først beregnet. Bollehår som en ørnerede og rester fra mascara (HVORDAN kan der altid være rester om morgenen I øjenkrogen og under øjet, når jeg om aftenen har SKURET, indtil der ikke er mere, som smitter af på renseservietten?!)

Samboen og jeg

Samboen er dog yderst gallant og diskret. På arbejdet er vi kollegaer, som kun kender hinanden arbejdsmæssigt – bortset fra, at han behandler mig lige det bedre end alle de andre (hehe).

Når vi mødes i det private, er det faktisk også mest arbejde, vi snakker om. For han er ikke min person, han er min fyrs ven og sambo, og det er det, der fungerer bedst. Især fordi samboen synes, jeg er farlig for min ven, og han synes også, jeg er lidt ustyrlig og et legebarn (samboen havde på arbejdet sagt, at man skulle passe på, man ikke fik akrobaten I hovedet...) I bund og grund passer samboen jo bare på sin ven og hans følelser, hvilket er det eneste, der betyder noget.


/Miss Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.