Sexblog: Når underetagen kræver lidt ekstra opmærksomhed

© iStock

Kære Læsere

Kvinder er alle forskellige mellem benene. Nogle har store skamlæber, og nogle render plaskvåde rundt i deres hverdag, mens andre har en tendens til at tørre ud. Jeg er en af dem, hvor min fjams trænger til lidt ekstra omsorg - faktisk på hverdagsplan, hvis vores samarbejde skal fungere.

Helt generelt sørger jeg for at gå i bad hver dag og vaske mig med en mild intimsæbe. Jeg holder en hel glat frisure, så der skal ydes lidt førstehjælp nogle gange. Jeg sørger også for at få skiftet underbukser hver dag og går ofte med et indlæg – da jeg i nogle perioder oplever at have meget udflåd. Her på det sidste har jeg også gennemgået en ret skrap antibiotikakur, og dette gør altså noget for miljøet mellem benene. Jeg har oplevet, at jeg bliver meget tørrere og har en tendens til at klø, selvom jeg har præsteret min daglige omsorg. Derfor investerede jeg i en intimgel, som både fungerer som glidecreme og er med til at opretholde et rart miljø.

Når din fisse ikke er helt enig med dig…

I andre tilfælde modarbejder min fisse mig. Eksempelvis under sex. Den ene dag plasker den floder ud med safter, og andre gange forbliver den rynket og indsunket uanset forholdende. Den lever simpelthen sit eget liv nogle gange. Under sex flækker jeg ofte for neden, og dette resulterer i et sviende sår ved indgangen, som gør sex en smule (meget) ubehageligt. Jeg har altid haft en tendens til at flække og udtørre, samt blive ret øm efter længerevarende sex, og jeg kan altid mærke mellem benene, når jeg har haft en eller anden form for omgang. Flere timer efter er det som om, min fisse lige sender mig en konstant reminder om, at jeg tidligere havde mandebesøg og ikke en blid en af slagsen. Det hjælper heller ikke rigtig på situationen, at min kæreste er ret stor. Formentlig mest i omkreds. Hvis jeg er godt opvarmet, er det klart alting glider lidt bedre, men ofte bliver det til en hurtig omgang, som resulterer i, at jeg flækker og kan gå og svie resten af dagen. Her hjælper min gel mig også til en hurtig løsning, jo bedre det glider, jo mindre smertefuldt er det. Hvordan er dit forhold til DIN fisse? 

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide