Sexblog: Når sex bliver en udfordring

Kære læsere på Woman.dk

I denne uge vil jeg dele et lidt mere følsomt indlæg med jer og fortælle jer min historie, om hvordan sex har været en personlig udfordring, som jeg har været nødt til at overkomme.

Den første udfordring: Et forkert kropsideal

Det hele startede med et forkert kropsideal og et uopnåeligt mål. Det ramte mig ligeså hårdt som så mange andre, men kulminerede midt i mit første parforhold, kort efter jeg mistede min mødom. Sammen med ham begyndte jeg at udforske alle hjørner af den seksuelle akt, men med den voksende seksuelle aktivitet sker der noget med en piges krop. Og min krop begyndte at vise flere kvindelige former. Mine bryster voksede, mine hofter blev bredere og min krop begyndte at lagre fedtdepoter. Jeg har altid været en ret lille pige og begyndte at lægge mere mærke til, hvad sex gjorde ved min krop. Det gjorde mig desperat at tænke på, at sex skulle gøre mig større, og jeg frygtede, det ville blive ved, så længe jeg dyrkede det. Sex blev en udfordring for mig, og med en ikke særlig forstående kæreste dengang, endte det med, at jeg lagde sex fra mig.

Hvad gør jeg? Mere træning

Jeg begyndte at træne mere og spise mindre for at få min gamle kropsform igen - og det lykkedes for mig til dels. Jeg blev derfor overbevist om, at det var sex, der ændrede min krop. Jeg frygtede til sidst sex og overbeviste mig selv om, at på trods af hvor meget jeg nød sex, ville det ændre min krop i en sådan grad, jeg ikke ønskede det.

Mit første parforhold sluttede, og jeg var lykkelig for ikke længere at behøve at gå og finde undskyldninger for, at jeg ikke ville dyrke sex med ham. Jeg var besluttet på, at sex ikke skulle ødelægge min krop. Jeg gik flere måneder som single, men svingede meget i vægt og vejede til slut det samme som under mit aktive sexliv. Jeg gik derfor til lægen for at fortælle om min overbevisning, og hun fik mig overbevist om, at det ikke var sex men derimod de p-piller, jeg var begyndt på, som havde ændret min krop.  Jeg forstod, men så stadig sex som en trussel og en udfordring, som jeg ikke ønskede at konfrontere.

Når sex ikke længere er en udfordring

Jeg mødte herefter min nuværende kæreste, og faldt, lige så lang jeg var, for ham. Udfordringen omkring sex, og de store STOPSKILTE i mit hoved, var ikke længere så dominerende, og der gik ikke længe, før jeg turde hoppe en tur i kanen med ham. Fra dag ét, elskede han min krop. Han har lært mig at elske mine egne former. Da vi mødtes var jeg ikke særlig stor, men efterhånden udviklede min krop sig igen, og i dag føler jeg mig langt mere som en kvinde. Igen forbandt jeg mit sexliv med ændringerne i min krop, men jeg lærte at elske og acceptere den - netop fordi han ikke lægger skjul på, hvor højt han forguder min krop. Han fortæller mig det hver eneste dag. Han kan knap holde fingrene fra mig, og jeg elsker ham for det. Jeg elsker ham for at give mig så ubetinget en kærlighed, der kun styrker min egen accept af min krop.

 

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide