Sexblog: Når sex bliver uperfekt

© iStock

Kære læsere

I starten af mit sexliv var jeg meget fokuseret på, at alt skulle være perfekt. Intet måtte være unormalt og min partner måtte kun se mig fra min bedste side. I den lidt mere pinlige kategori var alt simpelthen hemmeligt. Vi ved jo godt, at vi alle går på toilettet og slipper en vind, men jeg troede, at hvis min partner var opmærksom på, at disse ting fandt sted, ville han miste al sin lyst til mig. Men det bliver virkelig anstrengende i et forhold konstant at skulle skabe den perfekte person. Langsomt hjalp min nuværende kæreste mig til at blive mere menneskelig på dette punkt, men han lærte mig også at sex er uperfekt. Han lærte mig, at der nogle gange kan ske uheld, når man har fast sex, og at sammen kommer man ofte grinende igennem det.

Sex kan altså være pinligt og uperfekt, og jeg synes det var noget af det værste, da det skete for mig første gang. Min kæreste og jeg lå i sengen, godt i gang med sjov og ballade. Der var rigeligt med smørelse, og imens han trækker sig ud og ind igen, skubber han luft op i mig, hvilket resulterer i nogle fænormenale skedeprutter. Jeg blev helt rød i hovedet, men han grinede bare, hev banditten ud, og krøb ned mellem mine ben. Her skilte han mig og pustede luft op i mig, hvilket resulterede i en kæmpe skedeprut og vores fælles latterkramper. Min kæreste havde således forvandlet en ellers pinlig omgang til en fantastisk uperfekt oplevelse.

Min kæreste og jeg har altid været meget eksperimenterende. Dette har nogengange resulteret i nogle ret sjove oplevelser og lidt underlige skader. Det har vist mig at sex absolut ikke er perfekt, hør selv her.

Sex kan også være smertefuldt. Læs Miss Vanillas oplevelser med dette 

Når noget sidder fast...

Min første sexskade omhandlede sexlegetøj. Vi havde lykkeligt og uvidende købt vores første sexlegetøj sammen, og havde i al hast skyndt os hjem for at smide tøjet og begejstret pakke vores sexlegetøj ud. Vi nærmest klappede i hænderne begge to af spænding. Det var ikke en så seksuel oplevelse, men mere en fælles udforskningsopgave. Vi grinede og pjattede, mens vi afprøvede bunken med legetøj, indtil vi faldt over vores analkugler, der selvfølgelig skulle prøves. Så op med dem. Jeg tager en dyb indånding, mens min kæreste får skubbet den første kugle op. Det skal lige siges, at det var to temmelig store kugler sat sammen på én tråd. Det var ikke en så rar oplevelse, så jeg forsøger sammen med min kæreste at hive den ud igen. Det går ikke forfærdeligt godt, og snoren knækker, mens kuglen forsvinder op i mig. Vi når lige at få øjenkontakt, før vi begge bryder sammen af grin. Herefter begynder panikken at snige sig ind, da jeg ikke kan mærke den eller presse den ud. Vi taler lidt frem og tilbage om vores muligheder, men jeg beslutter mig for at gå på toilet og se, om det virker. Det gør det heldigvis, og jeg vender tilbage til en lettere stresset kæreste med koldsved på panden, mens han googler løs om forsvundne analkugler. Vi bliver hurtigt enige om, at analkugler ikke er noget for os.

Klat på afveje

Min seneste sexskade skete for ikke så lang tid siden. Jeg tror, det startede med, at min kæreste havde set en del porno en weekend, jeg var væk. Så da jeg vender tilbage, er hans hoved fyldt med cremepies, fisting og store tissemænd, der sprøjter litervis af sæd ud over nøgne kvinders kroppe. Dette fører naturligvis til en masse fantasier hos ham, som jeg gerne vil efterleve. Han spørger derfor nok så pænt, om han må sprøjte mig i hovedet, når seancen er forbi. Jeg indvilliger i det, men husker en god venindes råd om at lukke øjnene. Så det gør jeg, og han får sprøjtet sin del. Det er ikke det bedste, jeg ved, men jeg fik tørret mig, og så var det det. Men! - efter cirka tre minutter begynder mit øje at svie og blive rødt. Efter 10 minutter begyndte det at hæve op og blive endnu mere rødt, og efter 20 minutter ser jeg skævt, og mit øje er enormt, så vi smutter mod skadestuen en tur. Jeg forklarer, jeg har fået et insekt i øjet og flove kører vi hjem igen, efter jeg har fået skyllet mit øje. Så det er muligvis også sidste gang, jeg bliver sprøjtet i hovedet.

Jeg håber I nød mine lidt mere uperfekte sider af mit sexliv! Jeg er uperfekt sammen med min kæreste, og det har kun gjort os tættere.

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide