Sexblog: Onani og håndarbejde

”Jeg onanerer ikke. Jeg synes, det er tidsspilde”.  Således sagde en af mine ældste veninder til en fælles veninde og mig. Vi var begge målløse og havde øjne så store som tekopper. Straks efter begyndte vi med halvt anklagende og skeptiske spørgsmål til, hvad hun mente med det, og hvordan hun synes, det at lære sin krop at kende (og dermed tilfredsstillelse) var tidsspilde. Hun var meget urokkelig. Hun fandt sin fisse ulækker og havde derfor ikke lyst.  Personligt tænkte jeg, at hun nok ville vokse fra det, og på et tidspunkt ville hun nok få lysten til det. Det er nogle år siden nu, og hun har stadig aldrig onaneret...

Det har jeg så. Meget! Det startede, da jeg var tolv år. Jeg fik strejfet min brystvorte og tænkte, at det føltes rart. Dette fortsatte i nogle år. Jeg var vist 13 år, før jeg turde at røre klitoris. Det var først som sekstenårig, at jeg stak en finger ind i fissen og rodede rundt på den forvildede måde.

Agurken, dildoen og fingeren

På et tidspunkt (før fingeren) passede jeg hus for en familie, jeg kendte. De havde en frisk agurk liggende. Jeg gik længe og diskuterede med mig selv, om jeg skulle prøve. Det blev et ja. Jeg huskede at vaske den grundigt, da jeg er blevet oplært i, at bakterier de forkerte steder kan være farligt. Bagefter blev jeg lidt flov over det. For var det normalt? Eller var jeg bare en freak. Desuden havde jeg også lidt skyldfølelse over at prøve dette i en andens hus. Dette varede dog kun indtil dagen efter, hvor jeg igen skulle passe hus og havde egen agurk med. Jeg var blevet fascineret af, hvad jeg kunne have derinde, og den endnu udefinerbare følelse, jeg fik.

Det med agurker er jeg dog gået fra. Jeg har en dildo – den ligger dog pænt inde i skabet, da jeg efter en del forsøg stadig intet får ud af den. Jeg ligger i stedet og funderer over, hvad der skaber den der summende lyd. Så jeg er gået back to basics – nemlig min trofaste finger på klitoris. Den burde vinde priser. Jeg onanerer normalt mellem 2 og 3 gange om dagen, hvis jeg keder mig, bliver det mellem 4 og 5 gange. Jeg har gjort det til en opgave at øve mig i at få orgasmer så mange steder og så tit som muligt.

Og helt ærligt så har jeg lidt ondt af de kære mænd! Jeg kan få mig selv til at komme to gange med max 10 minutters mellemrum. Det tog mig 5 år at lære den rigtige teknik og håndelag. På et tidspunkt læste jeg, at det var godt for sexen, hvis man kunne blive stimuleret i en anden position end liggende. Så på en ferie satte jeg mig ud på toilettet, og hvad der normalt kan tage mig mellem 5 og 30 minutters håndarbejde i liggende position, tog mig halvanden fucking time, imens jeg ved tankens kraft prøvede at tvinge den fucking orgasme frem... Min familie troede, jeg var blevet væk.

For mænd må det i starten være som at gå til eksamen uden at have læst op, man må bide i det sure æble og bare kaste sig ud i det. Så bør man hjælpe dem? Vil de have det? Og er jeg den eneste, som har haft en grøntsag som dildo?

 

/Lexie 

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."   

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.