Sexblog: På jagt efter g-punktet

© iStock

Min kæreste har nogle perioder i vores sexliv, hvor han finder på en ny ting, han synes er spændende. Nogle gange tænker jeg, hvordan han kan finde på noget nyt, men det gør han altså. Her for nyligt ringer han til mig og meddeler, at han gerne vil forsøge at finde mit G-punkt, for nu har han altså set nogle videoer, som var meget interessante. Tanken om, at han skal undersøge mig, gør mig liderlig, trods der er timer til, det skal foregå. Jeg har altid syntes, g-punktet var noget lettere mystisk, jeg egentlig ikke har bemærket så meget. Jeg har før søgt information på nettet, men er oftere endt mere forvirret end før. Mange steder står det beskrevet som en plet med riller lige inden for skedeåbningen, og den plets eksistens har jeg da anderkendt – den gør bare ikke noget for mig, hverken ved blød eller hård stimulering. Min kæreste mener, punktet sidder længere oppe endnu. Jeg ved nu ikke helt, hvad jeg skal tro.

Sværere end først antaget

Om på ryggen kom jeg med fjappen op i hovedet på min kæreste, selvom jeg ikke er specielt vild med oralsex. Straks sneg et par fingre sig undersøgende op. Det var ikke nemt for ham. Min kærestes frustration og rynkede bryn gav mig gentagende gange grineflip og gjorde nok ikke hans mission specielt meget nemmere. Hverken på det rillede sted eller længere oppe fik jeg en speciel nydelse ud af det – det var da uden tvivl rart, om end ikke bare at modtage opmærksomheden. Efter ihærdige forsøg opgav vi jagten, og jeg blev vendt om og løftet til en heftig doggy. Doggy har altid været min yndlings stilling, da den giver mig en hel speciel følelse, og mens han ellers pumper ivrigt og stønnende, slår det mig, om det kan være mit g-punkt, der vælger at virke i lige denne stilling. Jeg stopper min kæreste og hiver ivrigt min lilla dildo ud af skabet for at bede ham stikke den op i mig. Jeg er ellers ikke så vild med at have den oppe i mig, men tænker, at det er i en god sags tjeneste – i hvert fald for min kæreste. Jeg bliver dog en smule skuffet, men mistænker, at det igen er stillingen, så jeg vender mig i en doggy og får min kæreste til at kneppe mig langsomt med min dildo. Næsten samme magi sker ved min dildo, som ved min kæreste – selvom jeg knap tør sige det, da min kæreste nogle gange får mindreværdskomplekser over den. Han forsøger at fingerkneppe mig igen, men det er som om, mit g-punkt er immunt over for fingeraktivitet, for intet sker. Vi er begge lettere forvirrede og ender med at knalde færdig og gruble nøgne sammen bagefter. Vi ender med at søge lidt på nettet og bliver enige om, at vi må anskaffe os en g-punkts vibrator og fortsætte vores jagt, når den ankommer.

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide