Sexblog: Pænt nej tak

…til oralsex (på mig)

Forstå mig ret. Jeg siger tak for betænksomheden, men nej tak til udførelsen. Jeg forstår det ikke. At modtage oralsex har jeg hørt kan være fantastisk – når det gøres ordentligt og det ikke føles, som om fyrens tunge mangler en indbygget GPS. Som en af mine drengevenner sagde, ”så må du have fundet nogle fyre, som bare er dårlige til at slikke fisse”. Og at jeg er for kontrolfreak til at give mig hen…  Av.

Så jeg faker – og jeg tæller sekunder, indtil jeg synes, det er ok at fjerne ham dernede fra.

At få finger er meget mere mig! Så kan han holde et fast greb i håret samtidigt eller holde mig fast i et greb!

Og så siger jeg nej tak til… 

…69’eren

HVAD GØR DEN GODT FOR?? I forvejen så har jeg hans pik i munden, og jeg går 110% op i at gøre en ære ud af blowjobs! OG helt ærligt, som Samantha siger i Sex and the City: ”They do not call it a job for nothing”. Oveni at jeg deep throater, samtidig med at min tunge leger med pikken, holder jeg selv fokus på, at tænderne ikke rammer, så skal jeg også stønne og vise nydelse på grund af den oralsex, jeg modtager...

Eller er det bare mig, som ikke har set lyset i denne stilling endnu?????

 

…den helt liggende missionær

Jeg har heldigvis undgået den fuldkommen! Mine ben skal som minimum være imellem mig og fyren. Og da jeg er smidig, så er det nemt at bøje dem op mod mit hoved, imens jeg ligger på ryggen. Det andet er så... intimt og kedeligt. Hvordan pokker skal jeg få den hårdt og med masser af bevægelse, når han bare ligger fladt ned og jeg selv lige så????

 

…fyre som ændrer spillereglerne

Hvis vi har indgået en aftale om uforpligtende knepperi, hvor vi ved mindst muligt om hinanden, så skal du ikke begynde at fortælle om dit privatliv efter sex. Hvad fanden skal jeg sige?? Vil jo gerne nå en allersidste omgang, inden han skal smutte (hehe)

 

…sex uden sved

Hvis jeg ikke er forpustet, lagnet ikke (næsten) er røget af i kampens hede, og vi ikke sveder, så har det ikke været godt nok. De bedste gange er stadig der, hvor min seng har efterladt mærker på gulvet fra sengens udgangspunkt helt op af væggen til det gabene hul på en halv meter, fordi jeg har måttet bruge væggen til at holde imod de hårde stød… mums.

 

…kærester i det offentlige

Som kysser eller tungekysser konstant. Fint nok at I gør det engang imellem for at bekræfte hinandens tilstedeværelse, men jeg vil også gerne kunne holde min mad nede.

 

Byd gerne ind, hvis I har nogle flere emner! Måske har jeg glemt nogle

#LexiesDoesAndDoNt’s

Jeres,
Miss Lexie 

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter." 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.