Sexblog: Pift sexlivet op med dirty-talk

© iStock

Kære læsere

Jeg har gennem mit sexliv haft et svingende forhold til dirty-talk, men på nuværende tidspunkt må jeg erklære mig stor fan af konceptet. Jeg har tidligere fundet brugen af det frække sprog akavet og påtvunget hos mine tidligere partnere og ikke mindst mig selv. Alligevel har min kæreste, som jeg gav kælenavnet Mr. Dirty-talk, inden vi officielt blev et par, formået at omvende min kritiske holdning til dirty-talk, da det falder ham naturligt at tale det beskidte sprog.

Hans tidligere kælenavn var og er stadig yderst velfortjent, da han har en helt særlig evne til at tale trusserne af mig – any where and any time! Samtidig har han en lækker stemme, der er blød og sprød på samme tid. Det er nærmest som om, han smager på hvert enkelt ord, han siger, mens de kommer ud af hans frække mund. På den måde virker det som om, at han siger det specielt til mig, selvom jeg er overbevidst om, at han har fundet inspiration fra forskellige guides på nettet.

Hans unikke talent for at dirty-talke er en af de ting, som han scorede mig på i den sidste ende. Derudover gav det mig mod til at tale tilbage til ham i samme frække tone, hvilket medførte, at jeg erfarede, at han elsker det ligeså meget, som jeg gør. Jeg vil derfor klart anbefale jer at give sexlivet et friskt pust med en omgang dirty-talk.

Derfor elsker vi dirty-talk

Hvis I (stadig) er kritiske overfor at krydre sexlivet med dirty-talk, vil jeg forsøge at motivere jer ved at gøre jer klogere på, hvorfor både mænd og kvinder elsker at bruge det beskidte sprog.

Vi forventer det ikke: Mange mænd er opdraget til at se kvinder som uskyldige skabninger, der ikke tænker på sex, medmindre de forfører os. For kvinder kan dirty-talk også være overraskende, da det kan komme bag på en, når manden italesætter sit begær. 

Det viser selvtillid: Dirty-talk er lig med selvtillid, fordi personen, der er fortrolig med det, viser, at han/hun ikke er hæmmet seksuelt, hvilket virker tiltrækkende – især for mændene.

Vi føler os specielle: Når vi indvier en anden i vores seksuelle lyster gennem dirty-talk, vælger vi at dele en særlig del af os selv, som vi ikke deler med alle og enhver.

Vi viser intiativ: Ved at bruge det beskidte sprog, der ikke hører til hverdagens small-talk, signalerer vi, at vi har den samme lyst til at dyrke hed sex, som den anden part har.

Vi føler bekræftelse: Når vi taler frækt til hinanden, taler vi til den primitive del af menneskehjernen. Vi opmuntrer derfor hinanden og giver vores sexpartner mod på at gå endnu længere for at tilfredsstille os.

Fra pæn pige til fræk sexkilling

Teorier siger, at den verbale kommunikation ikke tæller nær så meget som kropssproget. Alligevel er min erfaring, at dirty-talk kan få mændene helt op og ringe. Jeg tror, at det er en verbal, sexet kommunikation, der stemmer overens med kropssproget, som kan gøre forskellen mellem en pæn pige og en fræk sexkilling.

Jeg kan godt forstå, hvis du er utilpas med dirty-talk i begyndelsen, for jeg har selv været der. Jeg tror bare, at vi som kvinder kan udvikle os langt mere, hvis vi er i stand til at sætte ord på vores seksuelle lyster. Derfor håber jeg, at jeg med dette indlæg har givet jer blod på tanden i forhold til at anvende det beskidte sprog i soveværelset fremover.

Don’t hold back - Talk dirty to me!

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.