Sexblog: Send ham afsted med et knald

© iStock

Kære læsere

December er lig med julefrokoster og nytårsfester, hvor vi spiser god mad, drikker masser af snaps og smider tøjlerne sammen med kollegaerne, venner og bekendte. Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over linket mellem decemberfesterne og utroskab tidligere, da jeg altid har været single i forbindelse med højsæsonen for dette. Men i år er det anderledes. For det første har jeg en kæreste, som var inviteret til julefrokost på hans arbejde. For det andet stod jeg selv uden en eneste invitation overhovedet.  

Om det var min misundelse over, at jeg ikke selv skulle afsted, eller den store mediedækning af utroskab, der gjorde mig bekymret, er ikke til at sige, men jeg fik det ret dårligt med, at kæresten skulle deltage i firma-festlighederne. Hvad nu hvis, han kyssede eller knaldede en anden i fuldskab? Jeg ved, at han aldrig nogensinde ville være mig utro med vilje, men hvordan skulle det gå, når han fik alkohol indenbords? Ville hans uskyldige flirt med kontordamerne pludselig kunne udvikle sig til noget mere? Ugen op til tog min julefrokost-jalousi så meget overhånd, at jeg lagde en plan.

Jeg ville gøre alt, der stod i min magt for at forhindre ham i at være mig utro til julefrokosten – en plan der også kan bruges, hvis I holder nytår hver for sig.

At bolle ham af inden afgang

Ifølge eksperterne virker det at knalde ham af, inden han tager afsted.

Først og fremmest er han mindre testosteron-agtig efter sex, fordi hans fysiske lyst er tilfredsstillet. Det resulterer i, at der er færre kvinder, der jager ham, da vi oftest tiltrækkes af en mand, der er pumpet med det mandlige kønshormon. Samtidig gør udløsningen ham træt, så han har ikke nødvendigvis energien til at kneppe igen den samme aften.

Som det første på dagsordenen sørgede jeg altså for at bolle ham, inden jeg skulle køre ham afsted. Jeg satte ham af med en god fornemmelse i maven. Efter den omgang var jeg overbevist om, at han ikke kunne knalde med nogen andre.

En pivfræk chauffør

Den næste del af min plan byggede i langt højere grad på kvindelist. Det gik ganske simpelt ud på at minde ham om, det han har, så hans tanker om sex udelukkende handlede om mig.

Jeg havde derfor indkøbt et rødt sæt lingeri med hofteholder, push up BH og G-streng. Midtvejs i festlighederne sendte jeg ham en SMS for at bekræfte, om jeg skulle hente ham senere. Jeg vedhæftede et billede af mig selv i det pivfrække undertøj samt selvsiddende strømper og nissehue til beskeden. Hans reaktion på billedet var som forventet, så han ville meget gerne hentes.  

Da jeg kørte hjemmefra, havde jeg ikke andet end min vinterjakke på – udover det frække nissepige-outfit selvfølgelig.

Når optakten ender med at være det bedste

På vejen hjem var det meningen, vi skulle kneppe i bilen. Mit lille spil havde gjort mig stangliderlig, mens kæresten var stangstiv. Alligevel viste jeg ham undertøjet under jakken, hvorefter han bad mig om at holde ind til siden.

Han fik da også rejsning, efter jeg gav ham et blowjob, men han havde fået for meget at drikke, så han ikke kunne ”holde flaget hejst” ret længe.

Heldigvis havde jeg haft det enormt sjovt med at pirre ham over mobilen, og vi havde jo også haft sex tidligere på dagen. Det gjorde altså ikke noget, at optakten endte med at være det bedste af det hele.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.