Sexblog: Sexet selvforkælelse

© iStock

Kære læsere

I sidste uge var Mr. Boyfriend på herretur, så jeg var alene hjemme. Derfor havde jeg planlagt en uge fyldt med selvforkælelse, som jeg havde glædet mig ret meget til, fordi jeg var blevet alt for opslugt af at være sammen med min kæreste konstant. Jeg var altså tvunget til at have noget alenetid - hvilket jeg havde behov for.

De første dage gik også rigtig godt. Jeg havde en kaffedate med min bedste veninde. Jeg bookede en lækker og velfortjent hot-stone massage til mig selv. Det var lækkert at gøre, hvad jeg ville, når jeg ville, uden at skulle tænke på andet. Det mindede mig om de ting, jeg godt kunne lide ved singletilværelsen. Selvfølgelig savnede jeg min kæreste. Det var dog om aftenen, inden jeg skulle sove, at jeg manglende ham allermest.

All by myself

Som selverklæret nymfoman bliver man hurtigt vant til at have sex hver dag. Tanken om at onanere var pludselig helt mærkelig for mig, da jeg ikke kunne huske, hvornår jeg sidst skulle 'gøre-det-selv'. Derfor var det utroligt svært for mig at få orgasme. Jeg lå længe og legede med mig selv, hvor jeg tidligere har kunnet ramme klimaks på bare fem minutter. Jeg tænker, at det er sundt nok, at jeg automatisk har nedprioriteret at dyrke solosex, efter jeg er kommet i et forhold. Jeg kunne nemlig onanere op til fem gange dagligt, da jeg ikke havde en kæreste.  

Alligevel kom det meget bag på mig, at jeg havde mistet kontakten til mig selv på den måde. Jeg arrangerede derfor min helt egen onani-aften. Jeg startede ud med et bad, hvor jeg tog mig god tid til at forkæle mig selv med brusehovedet, mens jeg lyttede til sexet musik. Jeg brugte resten af aftenen på at se frække sexscener, samt at nyde mit eget og min vibrators gode selskab, inden jeg gik på hovedet i seng og nærmest besvimede af udmattelse efter talrige solosex-orgasmer.   

Læs mere om de forskellige orgasmetyper - der er noget for både nybegynderen, den letøvede og øvede

Onani – Det kan vi li’  

‘Er onani ikke kun for singler’, er der sikkert nogen af jer, der tænker. Svaret er nej, mine kære læsere.

Ifølge underviserne, på mit sexologistudie, er det vigtigt, at man fortsætter med at udforske sig selv på egen hånd, selvom man har en kæreste. Du er ekspert på din egen krop, fordi du har levet med den altid. Det er gennem onani, at du har lært din seksualitet at kende. På den måde har du værktøjerne til at tage ansvar for din egen nydelse under sex i stedet for at lægge ansvaret over på din partner.  

Jeg giver eksperterne ret. Det er ved at dyrke sex med mig selv, at jeg har opdaget, hvordan min krop reagerer på forskellige berøringer. Jeg har fundet ud af, hvad jeg kan lide, og hvordan jeg kan lide det. Sommetider kræver det selvfølgelig en partner, men andre gange kan det være lige så vigtigt at gøre det selv.  

Det, jeg vil sige med dette indlæg, er, at I ikke skal glemme jer selv i jagten på at gøre kæresten lykkelig.

Forkæl jer selv – I fortjener det.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.