Sexblog: “Skal jeg hjælpe dig af med morgenjernet”

© iStock

Kære læsere

I min verden er morgensex noget helt særligt. Jeg står glædeligt tidligere op end nødvendigt, hvis jeg ved, at der er en chance for, at det første punkt på min dagsorden er et knald. For mig er det et større energi-boost end min morgenkaffe, hvilket ikke siger så lidt.

Desværre er min kæreste ikke enig. Det fandt jeg ud af, da jeg for nylig lagde op til en fræk overraskelse ved at stille vækkeuret en halv time før det sædvanlige tidspunkt, hvorefter jeg vækkede ham ved at hviske til ham: ”Skal jeg hjælpe dig af med morgenjernet?” Han var langt fra morgenfrisk, så det gik op for mig, at en stiv pik fra morgenstunden ikke nødvendigvis er lystbetonet. Scenariet endte ikke som forventet, da hans svar var nej.     

Vi holder os på nuværende tidspunkt til aftensex i hverdagene og gemmer morgenknaldene til weekenderne, men det er vel på sin vis også fint, da vi har god tid til at hygge os med det og nusse efterfølgende, når vi begge har fri. Sådan er det i hvert fald, indtil min kæreste får øjnene op for de mange fordele, der er ved at tage en quickie inden arbejde. Jeg præsenterer derfor mine fem bedste grunde til at dyrke morgensex, som jeg håber på, vil få ham og jer til at give morgensex en chance i fremtiden.    

Fem grunde til morgensex er den bedste start på dagen

  1. Jeg føler et helt unikt overskud, når dagen sparkes i gang med en lækker omgang sex. Mange par foretrækker at dyrke sex inden sengetid, fordi det gør os tilpas trætte, men et knald kan sagtens have den modsatte effekt, ifølge en række sexologer.
  2. Når jeg har haft en fræk drøm, er det da oplagt at føre den ud i livet gennem morgensex. Liderligheden har bygget sig op natten over, og drømmen sidder stadig i kroppen. I min optik bliver der ikke et mere oplagt tidspunkt at knalde på.
  3. For mig er morgensex en god mulighed i forhold til at variere sexlivet. Især fordi jeg foretrækker rolig og intim hyggesex om morgenen, fordi jeg stadig er en smule døsig, hvorimod jeg på andre tidspunkter er lysvågen og tigger om at blive taget hårdt.  
  4. Sex er sjovt. Efter min mening er det langt sjovere at vågne til en erotisk oplevelse frem for alarmen, der bipper for tredje gang, fordi jeg trykket på snoozeknappen hele morgenen.
  5. Resten af dagen bliver bare bedre, for uanset hvad der sker, kan jeg tænke tilbage på, at jeg har haft sex. Så er jeg straks mere positiv i forhold til at tage imod dagens udfordringer.

Morgenstund har guld i mund

Jeg kan komme på mange flere grunde til at dyrke morgensex. Jeg håber disse fem har overbevidst de af jer, som er skeptiske overfor konceptet. Jeg kan faktisk kun komme på en grund til ikke at gøre det – følelsen af at være morgengrim.

Løsningen på dette problem er meget simpel. Hvis du ikke mener, at det ikke kan klares med en hårbørste og et tyggegummi, må du tage ham med ud i badet, efter du har børstet tænder og simpelthen knalde ham under bruseren. På den måde når han ikke at opdage make-up resterne fra dagen før eller morgenhåret. Det eneste, han har i tankerne, når du ligger op til sex, er nemlig hans pik i din fisse.

Grib dagen!

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.