Sexblog: Smertehelvede

Det skal lige siges, at jeg er meget stram i fissen i forvejen, og hvis der er en lille tørhedsperiode på omkring en måned, så føles det som om, at der bagefter er små ”jomfru-alfer”, som syer mit skræv sammen om natten. Desuden er jeg til fyre i den større ende. Og her snakker vi specielt bredden. Det kan bedst sammenlignes med at tage 5 tequila-shots i streg. Du ved på forhånd, at det rammer fucking hårdt. Det starter med, at føles freaking awesome allerede efter en halv time (et kvarter, hvis det er på tom mave) men dagen efter – når din krop ”svarer igen efter indgrebet” - ligger du med en varmedunk på maven og en kold klud på panden. Pay back time. Og sådan var det netop denne gang. Faktisk var det så slemt, at jeg i en telefonsamtale sammen med min drengeven L fik følelsen af, at nogen gik og rev i mit skræv, hver gang jeg kom til at grine - til stor underholdning i den anden ende af røret. Samtalen varede derfor heller ikke så længe, da smerten IKKE var det værd.

“Nydelse og smerte går hånd i hånd”

Et af mine mottoer er, foruden "lige på og hårdt”, at “nydelse og smerte går hånd i hånd”. Dette er selvfølgelig mest tiltænkt i seksuelle sammenhænge. Jeg synes faktisk ikke, jeg får noget ud af sex, medmindre det gør lidt ondt. Specielt tidspunktet hvor hans stive pik trænger ind i mig første gang, er den smerte, som jeg elsker. Derfor er omkredsen vigtig! Og er pikken stor, som hos Wonderboy, så skal indtrængningen gå langsomt – meget langsomt. Engang tog det tre-fire minutter – jeg ved det, da der stod et ur ved siden af.

Anyways, jeg har muligvis fundet undtagelsen, der bekræfter reglen (mottoet), for denne gang gjorde det alt for ondt under knaldet!

Jeg kunne rent faktisk mærke mit ansigt vride af smerte, da jeg knaldede med Wonderboy. Så jeg gjorde det, jeg i det øjeblik fandt som den bedste løsning (helt ærligt, skal der tænkes under et knald, så skal det gå mucho hurtigt!), så jeg satte støn på ….. Hvilket var den dummeste idé - OVERHOVEDET! Han valgte at fortsætte med at støde (nu bare endnu hårdere!!!!). Lad os bare sige, at det var en (MEGET) lang time.

Kondomer med knopper

Oveni den smerte Wonderboy’s store pik påførte mig, så havde vi også prøvet nogle nye kondomer. Jeg har en veninde ’Ri’, som havde anbefalet at prøve nogle kondomer med riller, knopper etc. Det kan klart anbefales! Dog vælger jeg nok et andet mærke næste gang, da jeg fik en reaktion pga. kondomet (muligvis den glidecreme vi brugte). Av, av.. Sådan en allergisk reaktion kan ikke anbefales. Men jeg testede det i denne weekend med mit faste kondom-mærke (Protex), og alt var fint.

Har I nogle favoritkondomer - mærke, form, størrelse..?

Og ja, han kom sgu igen ;)

Er forresten også lappet igen.


Jeres Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."
Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.