Sexblog: The story of my sex-life

© iStock

Kære læsere

Jeg havde min seksuelle debut som 16-årig. Dengang var mit syn på sex meget anderledes. Sex var med fokus på samlejet, så forspillet var egentlig bare et middel for at nå målet. Oralsex var udelukket i min verden, og analsex var der slet ikke tale om! Efter min første gang, som var en yderst romantisk affære, fik jeg dog blod på tanden i takt med mine følelser for min første kæreste voksede, men jeg brød mig ikke specielt meget om oralsex, og min meget fordømmende holdning til analsex rykkede sig ikke en millimeter! 

Efter forholdet til min første kærlighed gik i stykker, havde jeg et par andre bekendtskaber, inden jeg mødte ham, jeg kalder ‘Masteren’. Han revolutionerede min holdning til sex, da jeg for første gang i mit liv oplevede følelsen af rendyrket begær. Inden jeg nåede at tænke videre over det, gjorde jeg ting, som jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg ville gøre. Det hele var så frækt, at hver gang Masteren introducerede noget nyt, han gerne ville prøve, gik jeg med til det uden tøven. 

Hans ord var min lov…

…og jeg elskede det.

Sammen med Masteren blev det nærmest rutine at dyrke sex på rastepladser, i hans bil eller i forskellige skovområder, selvom jeg tidligere var af den holdning, at sex hørte til indenfor hjemmets fire vægge. Ofte blev jeg blindfoldet, så jeg ikke vidste, hvor han kørte mig hen, hvilket var meget grænseoverskridende i begyndelsen, men allerede undervejs på den første tur fandt jeg det pirrende, at jeg var i hans magt på den måde. 

Vi havde en del rollespil med udgangspunkt i hans position som min ’herre’. Jeg fandt det frækt, når han tvang pikken ind mellem mine læber og mundkneppede mig med et fast greb i mit hår, hvorefter han bandt mig og kneppede mig nådesløst hårdt bagfra. Slagets gang var aftalt på forhånd, så der var tale om frivillig tvang. Derudover var jeg i besiddelse af et stop-ord, hvis jeg følte mine grænser blev overskredet for meget. 

Pludselig nød jeg forspillet meget mere end tidligere, fordi det blev en leg. Jeg tog ikke tingene så alvorligt, som jeg havde gjort tidligere og var derfor i stand til at slippe de negative tanker, jeg havde forbundet med blowjobs og hård sex.  

De forbudte fantasier

Det førte til en seksuel relation, der varede tre år, hvor vi begge kunne udleve vores vildeste fantasier uden frygten for at blive dømt, fordi vi ikke havde romantiske følelser for hinanden. Gennem forskellige eksperimenter med S/M og bondage, fik jeg øjnene op for, hvor meget jeg tænder på at blive domineret seksuelt, fordi jeg oplevede det som en lettelse at afgive kontrollen til ham. 

Masteren var også den første, jeg havde analsex med, hvilket var en virkelig god oplevelse, som har gjort, at jeg i dag er vild med det, fordi jeg ser det som den ultimative måde at blive domineret på. Mine eskapader med Masteren har lært mig at hvile i mig selv, fordi fantasier blev mødt med nysgerrighed og accept. Jeg lærte at acceptere min lyst til at underkaste mig, som jeg tidligere havde opfattet som forkert.  

Det bedste fra to verdener 

Efter Masteren var jeg ret promiskuøs. Det har resulteret i en række one-night stands og en del andre bekendtskaber, der i bund og grund har handlet om at tilfredsstille mig selv og mine egne behov. På nuværende tidspunkt har jeg et fantastisk forhold, hvor vi begge udvikler os, fordi vi har skullet kombinere hans behov for intimitet og nærhed med mit behov for tilstedeværelsen af seksuel dominans, hvilket har krævet åbenhed fra os begge. 

Se muligheder frem for begrænsninger 

Jeg har aldrig nogensinde gjort noget, fordi jeg har følt mig presset til det. Selvfølgelig har jeg oplevet det som grænseoverskridende i situationen, men bagefter har jeg set det som en god oplevelse. Jeg fortryder intet! For hver sexpartner jeg har haft, er jeg blevet en eller flere erfaringer rigere. 

Tak for denne gang 

Miss Felicity 

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.