Sexblog: The touch of another man

© iStock

Kære læsere

For et par uger siden, havde jeg en rigtig saftig oplevelse med min kæreste. Vi har i en periode, haft et vennepar, som vi har været en smule mere åbne overfor end ellers. Det har været alt fra flirten mellem parrene til at være letpåklædt i hinandens samvær. I det hele taget, har vi haft en rigtig afslappet atmosfære imellem os – dog ikke uden en smule bagtanker. En tilfældig dag ringer parret og spørger, om vi har lyst til at hygge lidt en weekend. Min kæreste og jeg begynder straks at lægge skumle, våde planer for weekenden, for nu skulle det være, at vores grænser skulle afprøves.

Når strippoker når nye højder

Dagen kommer, og sprutten bliver sat på bordet. Vi bliver begge skrubbet og nybarberet og diverse legetøj bliver fundet frem. Ivrige var både jeg og min kæreste på at se, hvordan weekenden udviklede sig, og vi var begge fuldstændigt spændt op til lir. Ind træder de af døren, og der går ikke mange timer og en middag, før vi har gang i sprutten og nogle kort. Da vi når en godt beruset tilstand, går vi, på min opmuntring, over til at spille strippoker. Tøjet ryger af med grin og sprut ud over det hele. Os piger er dog en smule mere tilbageholdende på trods af drengenes letsindighed. Til slut sidder vi alle nøgne rundt om bordet, min kæreste i sofaen overfor mig med den anden pige, og jeg med hendes kæreste ved min side. Vi når et punkt, hvor drengene til dels bliver meget ivrige og begynder at røre ved os…

The touch of another man

Min kæreste rører ved en anden pige, og jeg bliver rørt ved af den anden dreng. Vi er begge ophidsede af det nye i situationen. Min kæreste og jeg sender hinanden frække blikke over bordet. Dog gør blandingen af ophidselsen og alkoholen, at det hele tager overhånd, og vi vælger at stoppe legen. Vi er alle enige om, at vi har brug for en følelsesmæssig evaluering, før vi tager skridtet videre.

Da vi står i døråbning og vinker farvel til vores vennepar, sniger min kærestes hånd ned og niver mig i numsen. Vi smækker døren og giver hinanden en High-Five for en vellykket mission denne weekend. Vi går ind for at komme af med noget af vores undertrykte ophidselse og liderlighed, men begge med tankerne om, hvad der sker i næste planlagte weekend…

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.

Du vil (garanteret) også kunne lide