Sexblog: Tørke i ferieland

© iStock

Det er i øjeblikket sommer, og det betyder for mange ferie. Ferie kan være en super oplagt ide til at få lidt ekstra krydderi i trusserne med ens potentielle kæreste, ferieflirt eller bolleven. I er langt væk fra jeres dydige hjem, jer to alene, der danser en sexet tango, den varme stemning og en fredelig, snart gyngende hotelværelsesseng. Ferie kan altså føre til, at understellet bliver smurt en ekstra gang og gøre, at humøret kører helt i top.

Min lilla ven, Bob

Jeg har derimod ikke været helt så heldig. Min kæreste og jeg holder næsten ingen ferie sammen denne sommer, og er derimod adskilt på hver vores ferier med familie og venner. Det betyder lange sexfrie perioder, og for mit understels vedkommende trænger det kraftigt til en klat smørelse. Derfor har jeg medbragt en livsvigtig ting for kvinder, der kan tage sagen i egen hånd, nemlig min næst bedsteven Bob. Bob er en lilla dildo med 7 forskellige vibrationer, som jeg fik i 18 års fødselsdagsgave af mine to bedste venner. Og han er efterhånden optaget i familien og blevet en vigtig og uundværlig del af min hverdag. Det kan måske opfattes forkert, men jeg har i min hverdag – og for det meste weekenden, intet sexliv med min kæreste, fordi vores tid er knap. Det kan være frustrerende til tider, men her sprang Bob glad ind og udfyldte et ellers tomt hul.

 

Han er derfor taget med på ferie, men kan aldrig erstatte varmen og intimiteten ved ens puttehøne af en kæreste. Derfor et skud ud til alle kvinder, der er på ferie uden deres kærester: Hold ud, sexfrie dage/uger er en del af et forhold og betyder ikke nødvendigvis enden på det, så længe I har bevaret lysten til hinanden. Det tog mig tid at lære, men jeg ved, min kæreste også er ked af den manglende sex, så sammen klarer vi os igennem omstændighederne og er klar til en masse undervognsmassage i fremtiden!

 

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.