Sexblog: Trofæerne på min knaldeliste

© iStock

Kære læsere

For fem år siden begyndte jeg at skrive mine sexpartnere ned i min dagbog. Jeg skrev den såkaldte knaldeliste, da jeg fik et behov for at holde styr på hvor mange, jeg egentlig havde været sammen med. Jeg oplevede nemlig at blive spurgt til mit magiske tal af både veninder og potentielle partnere. Det var som om, alle målte og vejede hinandens seksuelle erfaringer i forhold til, det antal personer vi havde knaldet tidligere. Det var jo logik for alle, at jo flere man havde haft sex med, jo mere vidste man om det, og jo bedre var man i sengen.  

Med årerne fandt jeg ud af, at det ikke nødvendigvis var sådan, det hang sammen. Alligevel fortsatte jeg med at opdatere knaldelisten, når der var en ny mand at tilføje. Jeg var stadig af den opfattelse, at sex-tallet havde en form for værdi. Det blev nærmest som et ritual for mig at skrive det ned, og listen blev for mig en form for pointtavle. Jeg så mig selv som en bedre scoring hver gang, jeg fik flere point i form af en ny erobring. Derudover tog jeg den frem i de stille perioder for at minde mig selv om ”de gode, gamle dage”.  

Nysgerrig vs. Nem

Jeg havde valgt at skrive navnene ned på den bagerste side i dagbogen, hvilket resulterede i, at jeg for omkring et år siden løb tør for plads. Jeg havde ikke forventet, at det ville ske, så jeg var meget overrasket. På det tidspunkt havde jeg været sammen med 33 forskellige mænd.

Pludselig følte jeg mig en smule splittet og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg begyndte at sammenligne mig selv med mine veninder, selvom mange af dem har haft et helt anderledes sexliv, end jeg har.

På den ene side skammede jeg mig, fordi jeg følte, at fremtidige sexpartnere ville se mig som ”løs på tråden”, hvis de kendte mit tal. Samtidig frygtede jeg, at andre kvinder ville stemple mig eller se mig som en trussel på baggrund af mine udskejelser.

På den anden side var jeg ret stolt, fordi jeg faktisk betragtede mændene på listen som mine trofæer. Derudover var der ikke en eneste beslutning på den liste, jeg havde fortrudt, på trods af at listen omfattede alt fra sex med eks-kærester til fuldemands-knalderier. Desuden har hvert enkelt navn på listen gjort mig mindst en erfaring rigere.

”Det er bare et tal”

Herefter droppede jeg min knaldeliste og besluttede mig for, at mit antal af sexpartnere ikke skulle definere mig som person. I dag kender jeg ikke mit magiske tal. Det betyder intet for mig.  Jeg ved selvfølgelig godt, at det har en vis betydning for den person, jeg er i dag samt min seksuelle udvikling, men det gør mig ingenting, for jeg hviler i mig selv og står ved de beslutninger, jeg har truffet.

Jeg håber, at vi i fællesskab kan sætte en stopper for myten om, at kvinder er billige, hvis de har haft mange sexpartnere. Nogle er mere seksuelt nysgerrige end andre, og det synes jeg, at der skal være plads til.

Omvendt skal der heller falde dom over hende, der har haft en eller få partnere. Det er min overbesning, at hun sjældent er ”hende den kedelige og uerfarne”, som det kan virke til, når man lever et promiskuøst liv med skiftende partnere.

Make love – not war.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.