Sexblog: Trygheden i at være skandaløs... sammen

© iStock

Kære læsere

Som I måske ved, lever jeg i et fast parforhold. Når man har været sammen et stykke tid, så sker der noget med sexlivet. Jeg føler mig tryggere med min kæreste, og for mit vedkommende handler vores sex ikke altid om liderlighed, som det gjorde i starten, men langt mere om det at være intime og at mærke og se hinanden nøgne. Jeg oplever også, at vores sexliv kører meget i bølger. Nogle dage springer jeg på ham, så snart han kommer hjem fra arbejde, og vil udelukkende bare mærke ham oppe i mig, ren dyrisk liderlighed. Herefter oplever jeg ofte, at efter en periode med lækker, sveddryppende sex, følger en lidt mere rolig periode, hvor vi ofte er intime på andre måder og ikke har behov for direkte at dyrke sex. Intimitet er for mig, når vi ligger på sofaen med en god film og nusser hinandens tæer, eller noget så simpelt som at putte splitternøgne.

 

Våde trusser i munden

Vi er lige kommet hjem fra en telttur, bare os to. Vi dyrkede sex i det fri med myrerne kravlende rundt i mit hår, og solen der blændede os begge. Men bedre sex har vi sjældent haft. Vi dyrkede sex i vores telt, hvor han måtte putte mine egne våde trusser i min mund, for at de omkringliggende ikke hørte mine støn og skrig, og jeg vendte hjem med en tilfreds men temmelig slidt og øm fisse. Efter denne skønne tur er vi igen endt i puttefasen, hvor vi ligger på sofaen og nyder hinandens selskab. Engang imellem slikker han lidt på mine tæer, hvilket er utrolig dejligt.

Jeg er afhængig af tryghed og intimitet i mit parforhold. Min kæreste giver mig heldigvis den tryghed, jeg har brug for, så jeg kan slippe mig selv fuldkommen løs og ikke være bange for at eksperimentere ud i det ukendte. Vi har sammen købt sexlegetøj, udforsket analsex på alle led og kanter, og sammen rykket vores grænser mere end nogen af os ville have troet, vi kunne gøre hver for sig. Jeg ville aldrig kunne gøre nogen af de ting med en eller anden fyr fundet på en tilfældig bar i en brandert. Det giver mig tryghed til at elske. Når han behandler mig dårligt i sengen, kvæler mig, kalder mig grimme ting og slår mig i røven, ved jeg  at han bagefter vil vise mig kærlighed og ikke bare tage sine ting og gå og forlade mig med min eventuelle dårlige samvittighed, jeg kunne få ved at dyrke sex med en fremmed. Ergo tror jeg ikke, at jeg kunne give efter for skandaløs sex for andre end min kæreste, netop fordi jeg har behov for trygheden og intimiteten – også når det kommer til at give den gas i et telt.

 

Much Love!

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.