Sexblog: Velkommen til Miss Felicity

© iStock

Kære læsere

Det er en ære for mig at præsentere mig selv under navnet Miss Felicity. Jeg er en ung kvinde i 20’erne med et umætteligt sexdrive, der nyder at eksperimentere i jagten på mine grænser. Jeg dyrker forskellige former for sex, men grundlæggende tænder jeg på en dominant mand, der tager, hvad han vil have, når han vil have det!

Single-chick med sex på hjernen og i hjertet

Efter en del år som frustreret singlepige er jeg blevet en tilfreds man-eater, der ikke er bleg for at have one-night-stands. Alligevel foretrækker jeg en fast sexpartner, da min personlige mening er, at sex er bedre, når man kender hinanden. Jeg søger ikke kærligheden, men derimod et forhold med masser af hed sex, hvor balancegangen mellem frihed og fortrolighed er til stede. Bloggen vil være min fortælling om jagten på et moderne forhold, da monogami ikke nødvendigvis er for alle. Derudover er jeg en pige, der taler, før jeg tænker. Jeg er impulsiv og kender ikke til begreberne hemmeligheder eller tabuer. Mine blogindlæg vil derfor være mine ucensurerede tanker, følelser og holdninger omkring sex.

Sex er mit fix! Det er med en mand mellem benene, jeg føler mig allermest selvsikker. Når jeg bliver taget hårdt af en rigtig mand og får lov til at skrige mine orgasmer ud, er jeg i den syvende himmel! Her på bloggen vil jeg derfor gerne sprede budskabet om, at sex er sundt og godt – uanset om man er i et fast forhold eller ej!

Min livsdrøm er at blive uddannet klinisk sexolog, da jeg ville elske at kombinere min passion for sex med mit fundamentale behov for at hjælpe andre. Desuden søger jeg ofte svar på livets store spørgsmål om sex gennem videnskab og faglitteratur, som jeg læser i min fritid, hvilket vil skinne igennem på bloggen. Derfor vil det betyde utrolig meget for mig, hvis I læser med og giver mig kommentarer, så vi i fællesskab kan få en masse sexede debatter i gang!

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i min verden.

- Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.