Sexblog: Velkommen til Miss Vanilla

Kære læsere

Mit navn er Miss Vanilla, og jeg går under navnet Vanilla, fordi jeg blogger om det såkaldte vaniljesex, og alle dens kinky sider, som jeg vil dele med jer. Jeg er i et forhold med skønne M, som holder ligeså meget af sveddryppende sex, som jeg selv. Jeg vil derfor her på bloggen skrive om vores vej igennem SM, gagging, japansk bondage, trekanter og alt, hvad der nu kan være med til at krydre vanlijesexen i et forhold – og hvordan det fungerer i et hverdagsforhold blandt venner, familie, job og fritid. I kender det sikkert selv, hvis I er i et forhold. Jeg vil dele mine op- og nedture (når det gælder sex) med jer. Jeg vil indvie jer i alle vores humoristiske og eksperimenterende oplevelser – både når det er succesfuldt og mindre, ja, succesfuldt. Og derudover vil jeg give jer mine råd til at opretholde et saftigt sexliv med regelmæssigt lagengymnastik i et stadig seriøst forhold.´

Når det gælder sex, er jeg den krævende type og den, der aldrig kører træt i det. Hvis det stod til mig, ville jeg dyrke sex i døgnets 24 timer! Men uden mad og drikke virker pikken ikke…

Og dette er min partner helt enig i. Derfor kæmper jeg med at finde en balance i vores forhold, så vi begge får dækket vores behov, som er ret så forskelligt nogen gange..

Herudover blogger jeg også fra en helt anden vinkel, som omhandler kropsidealet, som påvirker mange kvinder i dag - blandt andet mig selv. Jeg vil lukke jer ind i en lidt mere følelsesladet del, der omhandler tvangstanker og et alt for kropsfikseret jeg, som engang forhindrede mig i at have et sexliv i et godt stykke tid. Jeg vil derfor også fortælle jer om hvordan det er at være i et usundt forhold, hvor sex blev påtvunget og hvordan et nuværende sundere forhold, kan være med til, at man sammen genopretter balancen og igen kan nyde sin krop under sex.

Jeg vil derfor tilbyde jer, kære læsere, et smugkig ind i en skør piges forvirrede sexliv fyldt med kærlighed, forventninger og kinky actions og give mit bud på, hvordan man skaber et sprudlende sexliv med ens kæreste i harmoni med ens egen krop.

Much Love

Miss Vanilla

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex. Miss Vanilla er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.