Sexblog: Virkelighedens ‘50 Shades of Grey’

© iStock

Kære læsere

Mange af jer har sikkert ligesom jeg læst ”Fifty Shades”-trilogien, der handler om den unge og uskyldige Anastasia Steele, som indleder et seksuelt forhold til den succesfulde og kontrollerende Christian Grey.

Tidligere på året oplevede jeg dog noget, som jeg tvivler på, at alle ”Fifty Shades of Grey” fans har prøvet. Jeg blev af min tidligere ’Master’ sammenlignet med historiens kvindelige hovedperson – Anastasia Steele. De fleste ville vel tage det som et kompliment, eftersom ’Ana’ beskrives som en smuk, uskyldig kvinde med ben i næsen, men sådan opfattede jeg det altså ikke.

Efter min mening kunne jeg nærmest ikke være mere modsat end frk. Steele. Først og fremmest minder mit udseende overhovedet ikke om hendes. Dernæst er det mange år siden, jeg har været i nærheden af at være uskyldig. Sidst, men ikke mindst, oplevede jeg ikke den samme splittelse i forhold til at være underdanig, da jeg selv deltog aktivt i mit og ’Masterens’ rollespil. Mit indtryk er desuden, at Anastasia er submissiv, fordi Christian ønsker det, hvorimod jeg prøvede BDSM (Bondage, Dominans og SM) for min egen skyld. 

Det er ikke fordi, jeg har en negativ holdning til ”Fifty Shades”-trilogien, da jeg er en stor fan af universet. Mit spørgsmål er bare: ”Hvorfor skulle jeg sammenlignes med en fiktiv kvinde, når jeg har en historie fra virkelighedens verden at fortælle?” Som jeg ser det, er min historie nemlig langt fra ”Fifty Shades of Grey”.  

En kontrolfreak, der tænder på seksuel dominans

Engang var jeg en ung, ambitiøs pige, der kontrollerede mine omgivelser så vidt muligt, da jeg hadede forandringer. Alligevel ulmede mine mørke lyster om at blive taget med magt under overfladen. Fantasierne fik mig til at føle mig forkert og usikker, fordi jeg var overbevidst om, at mine lyster var unormale.

Pludselig mødte jeg en fyr, som var på jagt efter en kvinde han kunne kontrollere i soveværelset. Selvom han var seksuelt erfaren, havde han endnu ikke udlevet sin fantasi om at spille rollen som ’Master’. Jeg var splittet, for jeg havde virkelig lyst, men hvad ville der ske, når jeg lod fantasierne om at afgive kontrollen blive til virkelighed? Hvad ville andre folk dog tænke?      

For mig var opdagelsen af BDSM en åbenbaring, der fik alle mine mørkeste lyster til at gå op i en højere enhed. Sex som submissiv var den mest trygge og forløsende følelse, fordi jeg havde tillid til, at den dominante vidste, hvad jeg havde brug for og hvornår jeg havde brug for det – uanset om der var tale om belønning eller straf. Alt jeg skulle koncentrere mig om var at modtage.   

Husk altid hvem du er

Jeg ser det som noget positivt, at ”Fifty Shades” har givet kvinder mod på at eksperimentere seksuelt. Mine seksuelle eksperimenter med BDSM fandt sted, før E.L. James udgav sine succesrige romaner. Alligevel kan jeg godt, som mange andre kvinder har gjort, hente inspiration fra dem. Jeg synes dog, vi skal huske på at holde fast i, hvem vi er som kvinder frem for at skabe en illusion, som vi i sidste ende ikke kan leve op til.

Min historie er ikke unik. Der er jo masser af kvinder med den samme fortælling som mig. Min pointe er, at virkelighedens verden kan være mindst ligeså fortryllende som en romantisk kærlighedsroman. Det handler bare om at tage fyldepennen i hånden og skrive dit eget romantiske eventyr.

Find your own happy ending!

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.