Sexbloggerne smider tøjet: Derfor ligner de dig

© iStock

Hvad forventer du, når du hører ordet sexblogger? Du forventer helt sikkert en blogger, der skriver om sex. No shit Sherlock. Du forventer sikkert også slibrige detaljer og lange beretninger om utallige orgasmer og Tindertragedier. Am I right? Spørgsmålet er måske snarere om du selv ville kaste dig i krig med at være sexblogger? Ville du turde at skrive åbent og ærligt omkring dit fede - eller knap så fede - sexliv? Måske. Måske ikke.

Frygten for at dit kinky stuff bliver afsløret af de forkerte personer

Uanset hvad, ville det sikkert være nemmere for dig, hvis du ikke skulle vise dit ansigt og din krop til hele omverdenen imens du delte ud af godterne. Tænk nu hvis dine tidligere (uheldige) fuckboys, sure ekskærester og mor fandt ud af det? Det ville være en katastrofe. Lets face it - det er stadig et tabu, når kvinder beretter om det ene knald efter det andet og blærer sig med, at endnu en erobring er hevet med hjem efter byturen.

Derfor har de 3 unge kvinder Miss Felicity, Miss Vanilla og Miss Lara tidligere været totalt anonyme. På den måde, kunne og kan de skrive om lige netop det, som de har lyst til. Men nu er det slut. Miss Grey bryder med tabuet og viser dig, at der er ægte kvinder bag skærmen. Ægte kvinder med ægte sexdrive. Sexbloggerne smider nemlig tøjet og ja, de ligner dig.  

Sexbloggerne ligner dig. De har bare valgt at dele lidt mere end du har

Denne weekend skal Miss Felicity, Miss Vanilla og Miss Lara på photoshoot. Og det skal de sammen med Miss Quinn, som er den sidste blogger i venindegruppen, der dagligt også blogger hos Miss Grey. Meningen med dette photoshoot er at få skudt nogle super fede billeder, som kan bruges på bloggen fremover. Det skal nemlig være slut med, at du ikke kan se, hvem der er personerne bag sexbloggen.

Du skal se og føle, at det er virkelige kvinder, ligesom dig selv, som har valgt at dele lidt mere, end du selv har lyst til. Det er ikke journalister eller kloge sexologer, der skriver bag Miss Grey. Nej. Det er kvinder, som kunne være dine veninder og som du kan spejle dig selv i. Dét er meningen med Miss Grey og derfor kan du lige om lidt se lidt mere af de forskellige bloggere. Om du får et ansigt på, må du vente med at se denne weekend.

Photoshoot? Sådan følger du med

Du kan selvfølgelig blive fluen på væggen, ligesom du kunne det, da bloggerne var i sommerhus. Det kan du blive på to forskellige måder. Du kan følge Woman på snapchat, da der vil komme en række billeder på snappen under photoshootet. Hvis du ikke allerede følger Woman på snapchat, kan du gøre det ved at følge denne guide. Derudover kan du følge med på Miss Greys egen Instagram, som du kan følge lige her. Her vil der komme billeder før, under og efter. Glæd dig til at følge med i Miss Grey Reality. Og så kan du selv vurdere, om du synes at sexbloggerne ligner dig bare en lille smule.

- Miss Grey Redaktøren

Nysgerrig efter flere indlæg fra Womans sexbloggere? 

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.