Avavavavav!
Avavavavav!

Sexbrevkasse: Rifter forneden

Hvad gør du, hvis du får en rift i kusinen? Sexolog Maj Wismann kommer med gode råd

9. april 2010 af Rikke Hovn Poulsen

Hej Maj
Efter lidt for voldsom sex (ups!), har jeg fået en rift i den nederste del af skedeåbningen. Jeg tror ikke, den er farlig, og den går sikkert væk selv. Men er du gal, det gør ondt at tisse! Kan du eventuelt komme med råd, så jeg slipper for smerterne?

 

Hej med dig

Uha.. avs…. ja, det gør nas! Og hold op, hvor kan man forsøge at tisse i mange forskellige stillinger, så man ikke lige rammer riften (godt der ikke er skjult kamera på badeværelser).

Der findes et klassisk trick, som de fleste kvinder, der har født (for tro mig, DER får man rifter i en helt anden kaliber!) kender til, og som bruges på mange barselsgange: Det, du skal gøre er, at du kan skylle dig med lunkent vand fra bruseren, sådan helt forsigtigt, når du tisser. Det formindsker smerterne. Hvis du er så 'privilegeret', at du har et mini-badeværelse, kan du sikkert få bruseren til at nå hen til toiletkummen, og så er det bare op for det lune vand.

Sexologen anbefaler LoveCase Maxi-Mix - det er en lille retro blikdåse med små engangs-glidecremer i. Den koster 139 kroner på joybox.dk.
Sexologen anbefaler LoveCase Maxi-Mix - det er en lille retro blikdåse med små engangs-glidecremer i. Den koster 139 kroner på joybox.dk.

Derudover vil jeg råde dig til at bruge en lækker glidecreme næste gang (de fleste kvinder har faktisk brug for sådan en meget af tiden) - det hjælper på forebyggelse mod rifter for fremtiden. Jeg vil anbefale dig en pakke LoveCase Maxi-Mix - det er en lille retro blikdåse med små engangs-glidecremer i. Den koster 139 kroner på joyboxx.dk. Den er noget nemmere at håndtere end en tube glidecreme, hvor doseringen ofte kan være lidt svær at få styr på i mørket!

De mest indfølende og 'jeg føler med dig' tanker
Maj