© Getty Images

Sexlegetøj: 5 frække testvindere

Bliv forført af det bedste sexlegetøj til kvinder

30. juni 2020 af Sinful

Der findes meget forskelligt sexlegetøj til kvinder - og hvis du ikke har erfaring med de frække produkter i forvejen, så kan det være svært at vide, hvor du skal starte.

Ét sted, du kan starte, er med testvindende sexlegetøj. Det er nemlig din sikkerhed for, at du får fingrene i en af markedets bedste varianter, som er blevet godkendt og accepteret af eksperter inden for branchen.

I samarbejde med Sinful, der ønsker at inspirere danskerne til et bedre sexliv, får du her fem friske bud på testvindende sexlegetøj til kvinder. De fem produkter er ideelle til alle kvinder - uanset om du har erfaring med sexlegetøj eller ej.

1. Sinful – Rabbit Vibrator

Har du set alle afsnit af Sex and the City – måske endda flere gange? Så er du nok allerede bekendt med rabbit vibratoren, som var med i et afsnit tilbage i 1998. Her giver den ellers så pæne Charlotte York os et indblik i den kraftfulde vibrator, der i dag er et af de mest populære stykker sexlegetøj blandt kvinder. 

Denne rabbit vibrator stimulerer klitoris og pirrer dig med sine indvendige rotationer på samme tid, hvilket gør den til et ret særdeles orgasmefyldt bekendtskab. Sinful Rabbit Vibrator har vundet prisen som den bedste rabbit vibrator i Ekstrabladet (april 2016).

© Sinful

2. Rocks Off – Klitoris Vibrator

Vil du have en lille, men kraftfuld vibrator, så er det denne testvindende Rocks Off - Klitoris Vibrator på 12 cm, du skal invitere med hjem i soveværelset eller en tur under bruseren. Den lille klitorisvibrator er nemlig 100 procent vandtæt, og det er en stor fordel, når det kedelige bad skal være lidt frækkere. 

Vibratoren, der har 10 forskellige vibrationsmønstre, har vundet flere tests i både Ekstrabladet og Side6, hvor den scorede toppoint for at være den bedste klitorisvibrator.

© Sinful

3. LELO – Magic Wand

Ønsker du intense og effektive vibrationer, der både kan stimulere dine erogene zoner og give dig en behagelig massage over hele kroppen? Det får du med denne Magic Wand fra LELO, der har hele otte forskellige vibrationsmønstre, som styres på det ergonomisk korrekte håndtag. 

Den vandtætte og genopladelige Magic Wand vandt en AVN-award for årets "bedste luksus sexlegetøj" i 2012, og året efter fik den desuden en Red Dot Design Award.

© Sinful

4. Satisfyer Pro Penguin - Klitoris Stimulator

Byd velkommen til en rigtig lille prisvinder, der sikrer dig en sjov og anderledes onanioplevelse. Den festlige Satisfyer Pro Penguin Stimulator har et fantastisk design, og med sine pulserende trykbølger, så pirrer og tilfredsstiller den din klitoris uden direkte berøring, hvilket ender ud i stærke og intense orgasmer. 

Den lille ‘Penguin’ vandt i 2017 både en XBIZ Award for "Sex Toy of the Year - Powered" samt den prestigefyldte iF Design Award og Red Dot Award.

© Sinful

5. LELO Lyla 2 – Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg

Vi slutter af med en lille lækker sag, som både kan nydes alene eller sammen med en partner. LELO Lyla 2 er en af de bedste og mest populære trådløse vibrator æg på markedet og så er det ovenikøbet et af de mest lydsvage af sin slags. 

De intense vibrationer kontrolleres med SenseMotion-teknologi via bevægelserne fra den person, der har fjernbetjeningen. LELO Lyla 2 har vundet prisen for det bedste trådløse vibrator-æg på Ekstrabladet med 6 ud af 6 stjerner.

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.