Sexlegetøj med partner
Hvilket sexlegetøj skal I prøve?© Getty Images

Top 3 sexlegetøj du kan bruge sammen med din partner

Sexlegetøj som kan bruges til de frække stunder sammen med din partner

6. marts 2021 af Sinful

Alt for ofte forbindes sexlegetøj med noget, der kun bruges af singler til onani. Det behøver dog ikke være tilfældet, og der findes rigtig mange produkter, som kan bruges af par. Det er en super god måde at pifte sexlivet lidt op på og udforske hinandens fantasier og lyster.

Det kan for eksempel være, at du er gået fra at være single til at være i et forhold. Her sidder du måske inde med en del sexlegetøj, som du har brugt, mens du var alene. Hvad skal du lige stille op med det nu? Det behøver ikke nødvendigvis være et problem, da det meste sexlegetøj, som du kan bruge, mens du er single også sagtens kan inkorporeres i legen med en partner. Det kan dog være en fordel at gå på jagt efter noget nyt sexlegetøj, som er særligt egnet til par, hvis du vil være helt sikker på at skabe de frækkest mulige rammer for jeres fælles sexliv.

Vi har sammen med Sinful lavet et overblik over det bedste sexlegetøj til par, så du let kan finde de helt rette produkter til dig og din partner. 

1. Lovense Lush 3

Lovene Lush 3 er den helt nye og forbedrede model af Lovense Lush vibratoren. Det er en app-styret vibator, som er perfekt til brug af par, der gerne vil udforske hinanden seksuelt. Den smarte vibrator fungerer på den måde, at kvinden kan sætte den op i vagina, hvorefter partneren kan styre vibrationernes styrke, mønster og hastighed. Det kan være enormt pirrende at lade din partner tage fuld kontrol over din orgasme.

Denne app-styrede vibrator er særligt anerkendt for at have en rigtig god forbindelse, hvilket betyder, at I kan bruge den sammen, hvad end I er i samme rum eller på to helt forskellige kontinenter. Den er perfekt til langdistanceforhold og hemmelige sexlege i det offentlig rum.

Få en intens og pirrende oplevelse

Sexlegetøj med partner
Udforsk langdistancesex med denne app-styrede vibrator.© Sinful

2. Amaysin Vibrerende Love Ring

Denne vibratorring fra Amaysin er det perfekte legetøj til samleje med en partner. Ringen fungerer således, at den sættes nedover penis, mens vibratordelen hviler op ad klitoris.

Der følger mere end én fordel med ved denne sammensætning. For det første sørger penisringen for, at manden kan holde i længere tid. For det andet er vibratordelen med til at stimulere klitoris under sexakten, hvilket betyder, at I har gode muligheder for at opnå orgasme sammen. Der er altså ingen tvivl om, at denne vibratorring er det perfekte produkt, hvis I gerne vil tage sex til et helt nyt niveau.

Opnå en orgasme sammen med din partner

Sexlegetøj med partner
Tag jeres sex til et nyt niveau med denne vibratorring.© Sinful

3. Sinful This Weekend Sexlegetøj Boks

Denne sexlegetøjsboks er det perfekte startpunkt for ethvert par, som gerne vil afprøve noget forskelligt. Der er 7 spændende stykker sexlegetøj, som giver dig og din partner mulighed for at prøve nogle ting af og udforske hinandens fantasier og lyster.

I æsken findes der alt til en weekend fyldt med forførende forspil og intime sexoplevelser. Det er den perfekte løsning til at lære mere om hinanden og sætte noget krydderi på jeres sexliv.

Prøv en masse frækt sexlegetøj

Sexlegetøj med partner
Sæt krydderi på jeres sexliv med denne weekend boks.© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.