Sex Tape, Cameron Diaz og Jason Segel
© Columbia Pictures, Media Rights Capital (MRC), LStar Capital, Escape Artists, Sony Pictures Entertainment (SPE)

Sexlegetøj i det fri og frække videooptagelser – SÅ kinky sex har Womans læsere haft

En af historierne involverer også en påspændingsdildo...

24. december 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Sommetider skal der lidt ekstra til at pifte sexlivet op. Det har mange af vores læsere prøvet kræfter med. Læs deres frække sexhistorier her – måske du bliver inspireret til at udforske dig selv på en helt ny måde?

Gagball, femkant og en fræk videooptagelse 

“Jeg fik engang den idé, at min kæreste skulle binde mig fast i reb, så jeg ikke kunne bevæge mig, imens jeg havde en gagball i munden. Han kastede mig rundt, og jeg kunne mærke, at jeg blev en smule utryg, men det gjorde kun, at den orgasme, jeg fik, var en af de vildeste, jeg har oplevet! Jeg tændte nemlig helt vildt på følelsen af at være hans sexslave, som han behandlede, som det passede ham.”

– Nadja

“Min veninde og jeg havde slæbt tre fyre med hjem fra byen. Det udviklede sig til en fantastisk femkant, som jeg ikke lige glemmer.”

– Maja

“Min ekskæreste og jeg filmede os bagfra, mens vi lavede missionærstillingen.”

– Frida

Vibratorsjov og en meget klar kæreste

“Min kæreste og jeg købte en vibrator til at lægge i trusserne. Han syntes, at det var pissesjovt at drille mig med det, og samtidig var det virkelig sexet, at vi havde en fræk hemmelighed.”

– Amanda

“Jeg sendte ham en video af, at jeg onanerede. Alt imens han var på kursus... Han var SÅ klar, da han kom hjem!”

– Simone

Trekant, sex i Thailand og strip i stuen

“Jeg har haft en trekant med to fyre. Det var en fantasi, som var svær at udleve, da jeg følte, jeg ikke ville have nogen fremmed, så det skulle være nogen, jeg kunne stole på og være tryg ved. Men også hvor jeg ikke ville ødelægge det forhold, jeg havde til fyrene” 

– Kamilla

“Jeg havde sex med to forskellige med en dags mellemrum på samme backpacker-resort i Thailand. Den første havde jeg sex med i det lave vand, men vi skar os på nogle koraller. Så havde vi sex i bruseren og i sengen i en af hytterne. Den anden havde jeg sex med længere ude i havet, mens solen var ved at stå op.”

– Monica

Jeg har strippet foran min daværende kæreste hjemme i stuen. Derefter gav jeg ham en lapdance, og så knaldede vi bagefter på vores spisebord af glas, imens jeg var iført stiletter.”

– Trine

Trekant med en homoseksuel og en nysgerrig

“Engang var jeg til fest, hvor det ene tog det andet i et forsøg på at få to fyre til at kysse, da den ene var homoseksuel og den anden var nysgerrig. Pludselig blev jeg en del af det, mens vi stod på bagtrappen til festen. Jeg blev kysset af den ene og fik sneget en finger op under min nederdel af den anden. Så vi tog springet og gik ned i lejligheden nedenunder. Jeg blev klædt af, så jeg var nøgen, og så fik jeg kys og oralsex. Til sidst klædte begge fyrene sig også af, og jeg havde først sex med ham, som egentlig havde været homoseksuel i otte år, mens den anden (ejeren af lejligheden) kiggede på. Vi sluttede af med, at han tog mig bagfra, og jeg suttede den anden fyr af. Jeg kom ved, at jeg også begyndte at røre mig selv til sidst. Så smuttede vi op til festen igen, og jeg tog hjem til mig selv med den vildeste oplevelse i bagagen!” 

– Rikke

Påspændingsdildo og sexlegetøj i det fri

“Jeg har knaldet en mand i røven med en påspændingsdildo.” 

– Mathilde

“Min kæreste og jeg kedede os lidt i vores sexliv og tænkte, at der skulle gøres noget ved det. Han havde en fantasi om sex i offentligheden med legetøj, og selvom det var grænseoverskridende i starten, blev det voldsomt frækt.” 

– Cecilia

Onani på video og rollespilsleg

“Jeg har sendt en fyr nøgenbilleder og videoer, hvor jeg onanerer. Der er en vis spænding i det, og det bygger en seksuel spænding op til næste gang, vi ses. Man skal bare være 100 procent sikker på, at man kan stole på fyren, så det er noget, der bliver mellem jer.”

– Emma

“Jeg har slikket min partner i anus og lavet rollespil, hvor vi skulle lege at være en anden pige og dreng, som vi hver især har haft et forhold til.” 

– Anne-Katrine

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.