Sexlegetøj fra Peech
Skal Valentinsdag være lidt ekstra særlig i år? © Peech.dk, Getty Images

Skal Valentinsdag nydes lidt ekstra i år? Her er 5 produkter, der gør dagen ekstra god

Eksperten giver sine bedste bud på sexlegetøj til kærlighedsdagen

27. januar 2023 af Henny Müller Dahl

Valentinsdag står for mange i romantikkens tegn, og dagen har efterhånden vundet stort indpas i Danmark. Men romantik og intimitet behøver ikke nødvendigvis foregå med en partner – du kan også sagtens dedikere dagen til dig selv og dine egne behov. 

Uanset hvad er dagen en god anledning til at sætte tempoet ned og tilbringe tid i nydelsens tegn. Her guider Nynne Munk fra Peech.dk dig igennem fem forskellige produkter, der kan være med til at gøre dagen fuld af nydelse og kærlighed.

1. Pom – en lille men kraftfuld vibrator

Vibratoren Pom rammer alle de rigtige steder. Den er skabt af Dame Products, som er female founded af en sexolog og en ingeniør, der ønsker at nytænke den måde, særligt personer med vulva oplever nydelse på. Pom er designet efter kønsbenet, og det fleksible skelet kan bøjes, så den tilpasser sig kroppens naturlige form. 

Pom er lavet af en kropssikker silikone, som gør den behagelig at røre ved. Den er god til par og sololeg, da den ligger godt i hånden og ikke fylder for meget. Den har 10 vibrationsmønstre og -hastigheder, så der er rig mulighed for at eksperimentere! 

Pom koster 745 kroner og kommer i to farver. 

Pom vibrator
© Peech.dk

2. Clamy – en intens klitorisstimulator 

Clamy er en klitorisstimulator, som ved hjælp af luftbølger giver en særlig intens oplevelse, da bølgerne forplanter sig gennem den synlige del af klitoris og ned i de indvendige klitorisarme, forklarer Nynne. Luftbølgerne betyder, at stimuleringen bliver meget intens, og du kan derfor opnå dybe, bølgende orgasmer med Clamy.

Det kompakte, ergonomiske design gør Clamy meget nem at betjene, og selvom den er oplagt til sololeg, gør dens lille størrelse det også nemt at bruge den med en partner. Clamy er desuden vandtæt, så du kan også prøve at tage den med i bad og mærke, hvordan vandet giver en helt anden sensation.

Clamy koster 385 kroner og kommer i to farver.

Clamy klitorisstimulator
© Peech.dk

3. En vibrerende penisring

Penisringe er efterhånden blevet mere og mere udbredte, og selvom penisringe oftest bliver betragtet som et produkt primært henvendt til personer med penis, kan personer med vulva også få stor glæde af dem, pointerer Nynne. Et godt forslag til en penisring, der tilfredsstiller begge parter, er den vibrerende penisring. Den omslutter penis på en behagelig måde, men er samtidig også designet, så den omfavner vulva, mens den vibrerer.

Den vibrerende penisring er et rigtig godt sted at starte, hvis du ikke har den store erfaring med sexlegetøj men er nysgerrig på at prøve en ny form for stimulering. 

En vibrerende penisring koster 300 kroner. 

Vibrerende penisring
© Peech.dk

4. Pawny – et alternativt massageapparat 

Sex handler om så meget mere end selve akten – det er i ligeså høj grad en mulighed for at blive fortrolig med sin egen og eventuelt sin partners krop og lyster. En dejlig måde at komme trygt fra start kan være med en lækker omgang massage. Varm hænderne op og brug en god olie eller glidecreme til at lade fingrene gå på opdagelse på din egen eller hinandens kroppe.

Hvis du har tendens til at blive lidt træt i hænderne, kan du også “snyde” og bruge en vibrator – det var jo trods alt som massageapparater, at vibratorer først blev solgt, da de kom på markedet. Her er en fin lille sag som Pawny et rigtig godt bud. Den kraftige motor har 10 forskellige hastigheder, og med det bløde, rundede hoved kan den virkelig få musklerne til at slappe af. Formen gør den rar at holde i hånden, og den er derfor virkelig nem at føre rundt på hele kroppen.

Pawny koster 365 kroner. 

Pawny vibrator
© Peech.dk

5. Amber – en dildo af brudsikkert glas

Hvis massage og udforskning af kroppen lyder spændende, skal du helt sikkert også tage et kig på Amber. Amber er en dildo lavet af brudsikkert glas, og det faste materiale er oplagt til massage. Start eventuelt med udvendig massage, så kroppen slapper helt af. Prøv dernæst Amber til indvendig massage. Brug glidecreme og før Amber rundt i rolige cirkler. Det er en rigtig god måde at spænde af i bækkenbunden – et sted mange af os går rundt og spænder mere, end vi er klar over.

Har du lyst til at eksperimentere yderligere, kan du også bruge Amber til temperaturlege. Læg Amber i køleskabet en halv times tid og leg med forskellige former for ydre stimulering, hvor kulden får kroppen til at reagere på nye, spændende måder. Alternativt kan du prøve at holde Amber under den varme hane nogle minutter for en intens indre stimulering. Varme glasprodukter er især gode til at få musklerne til at slappe af – bare husk ikke at gøre det for varmt, så du ikke brænder dig.

Amber koster 300 kroner. 

Amber dildo
© Peech.dk

Tag dig god tid og mærk efter i kroppen

Der er mange forskellige måder at udforske nydelse og seksualitet på – og for nogle er det måske rarest at starte helt stille og roligt ud blot med at bruge hænderne. Tag dig god tid og mærk efter i kroppen, hvad der føles godt. Hvis du er nysgerrig på at eksperimentere med en partner, så husk at tale med dem om, hvad I hver især føler jer trygge ved. Nydelse er bedst, når I føler jer godt tilpas.