Kvinde griner i seng

Hvilken model skal du invitere med hjem i soveværelset?

© Getty Images

Sexlegetøjet, der kan meget mere end du tror

Vi introducerer dig til fem frække dildoer, der er meget mere end blot et penisformet stykke sexlegetøj

19. september 2020 af Sinful

Det er i bund og grund et af de mest simple stykker sexlegetøj, der findes, men en dildo er ikke bare en dildo. Der findes nemlig masser af forskellige modeller, størrelser, farver og former, der alle kan pirre og stimulere dig, så du får en utrolig fræk sexoplevelse.

Hvis du ønsker maksimal stimulation, kan du med fordel kombinere dildooplevelsen med en klitorisvibrator. Det er nemlig også igennem klitoris, de fleste kvinder har nemmest ved at få orgasme.

I samarbejde med Danmarks største webshop inden for sexlegetøj, Sinful.dk, har vi fundet 5 frække dildoer, der alle har hver sin egenskab. Hvilken model skal du invitere med hjem i soveværelset?

Psst! Husk en skånsom rengøringsspray, når du rengører din dildo eller andet sexlegetøj.

1. Den realistiske

Hvis du gerne vil have en dildo, der er så realistisk som muligt, så skal du vælge denne klassiske Lover Dildo fra Willie City. Med det svulstige penishoved og det flotte skaft, der er fyldt med tydelige blodårer, er du nemlig garanteret en helt igennem naturtro oplevelse. Forneden finder du et sæt faste kugler og en kraftige sugekop, der gør denne dildo perfekt til frække, håndfrie fornøjelser. Dildoen måler i alt 23,5 centimeter, men på grund af kuglerne og sugekoppen, er det kun de 17,5 centimeter der kan indføres.

Naturtro dildo
© Sinful.dk

2. Med sugekop

Er du ligeglad med om din dildo ligner en ægte penis, men vil du stadig gerne kunne begive dig ud i håndfrie lege? Så er denne Baseks Jellies Dildo med Sugekop et godt bud på dit næste inventar i natbordsskuffen. Selvom den lækre lilla farve ikke giver et naturtro indtryk, så har den faktisk et meget realistisk udseende med et markeret penishoved, årer langs skaftet og et sæt frække kugler. Dildoen har en kraftig sugekop og det bløde jelly materiale gør den fleksibel, men stadig hård nok til at give dig en målrettet stimulation.

Lilla dildo
© Sinful.dk

3. G-punkts dildo

Drømmer du også om at opnå en af de eftertragtede G-punkts orgasmer? Det populære sexlegetøjsbrand, LELO, har designet G-punkts Dildoen Ella, der med sin perfekte krumning og hovedform har alt, hvad der skal til for at stimulere det følsomme område. Denne model har desuden den fordel, at du kan bruge den som almindelig dildo, hvis du vender den om og fører den anden ende op i stedet for. G-punkts dildoen har desuden en lækker og blød overflade, der føles helt fantastisk mod huden.

G-punkts dildo
© Sinful.dk

4. Med vibrator

Vil du have det bedste fra begge verdner, så er det uden tvivl en dildo vibrator, du skal gå efter. Her kan du nemlig krydre din dildo oplevelse med den velkendte stimulation fra en vibrator. Fun Factory Tiger G5 er en genopladelig og fyldig dildo vibrator, der med sin rillede struktur kan tilfredsstille dig både indvendigt og udvendigt. Du får hele 12 forskellige vibrationsmuligheder, som du nemt kan kontrollere med knapperne, der sidder på det yderst praktiske håndtag forneden.

Rillet dildo
© Sinful.dk

5. Dildo i glas

Vi slutter af med en lidt anderledes dildo, der også har en helt særlig egenskab. Denne Groove Glas Dildo fra Sinful kan nemlig afkøles eller opvarmes inden brug, hvilket kan give en helt anderledes og ekstra fræk oplevelse. Bare 10 minutter i køleskabet eller i et varmt vandbad, og så er du klar til at opleve pirrende sanselege. Den smukke glas dildo har med sine seks kugler, der gradvist bliver større, også et helt specielt design, som også er velegnet til stimulering af G-punktet.

Glas dildo
© Sinful.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.