© Getty Images

Sexlegetøjet til dig, der vil have det hele

Bliv klogere på det multifunktionelle legetøj, der forener alle natskuffens legekammerater i én

3. oktober 2020 af Sinful

Der findes efterhånden et hav sexlegetøj til kvinder. Der er de populære klitoris stimulatorer, de petite bullet vibratorer, vagina pumperne, de klassiske dildo vibratorer, tunge vibratoren og vi kunne blive ved. Heldigvis, for det er da fantastisk med så mange valgmuligheder, når det kommer til intim forkælelse.

Men… Skal du have en af hver, får du hurtigt en ordentlig samling, og de fylder altså lidt i natskuffen. Og hvis ikke du vil nøjes med én type stimulation, så er du vel nødt til at have en af hver. Eller er du?

Faktisk er det slet ikke nødvendigt. Sexlegetøj bliver nemlig smartere og smartere. Det ser vi både med app-styret sexlegetøj, klitorisstimulatorer med trykbølger og vibratorer med varmefunktion. Så selvfølgelig findes der også nogle fantastiske “multitools”, der kan det hele og mere til. Et af de mest populære af slagsen er den prisvindende Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator fra Fantasy for Her.

I samarbejde med Sinful.dk præsenterer vi her de mange glæder, som gemmer sig i det smarte multifunktionelle sexlegetøj, Ultimate Pleasure 3-i-1 Stimulator, fra Fantasy for Her.

3 x prisvinder

Denne lækre stimulator er prisvinder med stort P, og sidste år vandt den ikke bare én men hele tre priser. Her udnævnte Magasinet StorErotica nemlig Ultimate Pleasure til ‘Sex Toy of the Year’, og samme år kunne stimulatoren bryste sig af at være ‘Product of The Year’ hos yderligere to ekspert magasiner, EAN og SIGN.

Man vinder ikke 3 store priser på ét år uden grund. Ultimate Pleasure er virkelig noget for sig og giver dig stort set alt, du drømmer om - lige med undtagelse af en lækker partner selvfølgelig. Men den drøm forsvinder som dug for solen, når først du kaster dig over 3-i-1 stimulatoren og dens mange overraskelser.

Sexet sugeevne

Forrest finder du en klar skål, som fungerer som en vaginapumpe. Den omslutter dine kønslæber og klitoris, og danner et pirrende vakuum, som øger følsomheden af din i forvejen ultrasensitive erogene zone. Prøv også at placere skålen over dine brystvorter, som bliver både hårdere og mere følsomme over for lystige kærtegn. Ultimate Pleasure kommer med to udskiftelige skåle, en oval og en rund, så du kan vælge den, som passer bedst til den heldige kropsdel.

Den utrættelige tunge

Det bedste ved Ultimate Pleasure gemmer sig dog inde i den ovale skål. Her finder du en drilsk, vibrerende silikone tunge, som med 7 forskellige indstillinger både kan slikke din følsomme klitoris i cirkulære, og op- og nedadgående bevægelser. Den største forskel fra virkelighedens oralsex er, at her er det dig, som styrer slagets gang. Det vil også sige, at ingen stopper før orgasmen ruller ind over dig.

Handy håndtag

Er det i stedet G-punktet, som skal stimuleres, så er det faktisk håndtaget, du skal have fat i. Vender du stimulatoren om, fungerer det let kurvede skaft af fløjlsblød silikone nemlig som en G-punkts vibrator, og det gemmer på hele 10 forskellige vibrationsmønstre. De lækre vibrationer kan naturligvis også nydes direkte på klitoris eller andre af kroppens erogene zoner.

Kvindernes bedste ven

Mærket bag Ultimate Pleasure, Fantasy for Her, er kendt for at tage det bedste sexlegetøj til kvinder og forbedre det med brugervenlig teknologi. Deres pastel lilla produkter spænder bredt og fås til fornuftige priser, som ikke sprænger budgettet. Se Sinfuls store Fantasy for Her sortiment her.

© Sinful

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.