Stille sex

Shh... Sådan dyrker I lydløs sex, når I er på besøg hos familien

En pude kan bruges til andet end at lægge hovedet på...

23. december 2009 af Rikke Hovn Poulsen

Der er ikke noget som et godt knald, der kan få de spændinger til at forsvinde, der langsomt har bygget sig op i dine skuldre efter tre dages uafbrudt samvær med familie og svigerfamilie.

Men det kan være svært at finde tid (og plads) til hanky panky, når du og din kæreste konstant er omgivet af familien. Derfor får du her Womans guide til, hvordan du skruer volumenknappen i bund på dit sexliv.

1. PLANLÆGNING, PLANLÆGNING, PLANLÆGNING!

Det bedste tidspunkt at kaste jer ud i en lang, tantrisk mission er sandsynligvis ikke ti minutter, før anden rammer julebordet. Derfor er det en god idé at tage en lille snak med kæresten, inden I drager afsted på juleferie om, hvor og hvornår I kan klemme lidt sex ind i julekalenderen. Så har du jo også noget at glæde dig til, mens du er bænket i fire timer mellem onkel Tonny og moster Ruth.

2. SNUP EN QUICKIE

I det hele taget er timelange, dyriske tantra-sessioner ikke nogen god idé, når familien går rundt på den anden side af en centimeter-tynd gipsvæg. Det er heller ikke nu, I skal gå i gang med at eksperimentere med håndjern eller introducere nye rollespil (selv om det kan være fristende, når nu julemands-dragten alllerede er hentet ned fra loftet).

Juleferien er derimod et rigtigt godt tidspunkt at øve jeres færdigheder ud i quickie’ens kunst. Hold jer til de moves, I ved, der virker – og lad være med at tage nogen omveje!

Eneste undtagelse er forspillet: Hvis resten af familien alligevel tror, I sover, kan I godt ligge og pille ekstra længe under dynen. Det larmer heldigvis ikke så meget.

3. LAV BAGGRUNDSSTØJ

Smid en cd på anlægget eller tænd for fjernsynet, så jeres stønnen drukner i andre lyde. Det kan selvfølgelig godt være, at familien fatter mistanke, når I pludselig skal høre Pavarotti for fuld styrke klokken halv elleve om aftenen – men de vil sandsynligvis sætte stor pris på jeres anstrengelser for at være diskrete.

4. FIND ET BIDEDYR

Det er en god idé at have en pude eller noget andet hårdført ved hånden, til når det bliver helt uudholdeligt dejligt. Når du har noget at bide i, dæmper du trangen til at skrige højt. Men lad være med at bruge din kæreste som bidedyr – de fleste mænd har det med at blive sure over den slags.

5. SKRU NED FOR AMBITIONERNE

Du vil have have orgasmer, intensitet og anal stimulation – og det skal helst være øjeblikkeligt! Men det får du altså ikke lige nu – det er tid til at finde den ægte jule-ånd frem og fokusere på, hvad du kan give, frem for hvad du kan få. Det er ikke sikkert, du kommer helt op at flyve i juleferien. Men en lille tur i luftgyngerne har vel også ret...

6. FIND HEMMELIGE STEDER

Det kan være meget risikabelt, og muligheden for at blive fanget in action er bestemt til stede – men hvis I sørger for at være ekstra hurtige, kan det være superfrækt med et lynknald i bilen, garagen eller svigerfars vinkælder.

Sørg dog for at have en undskyldning parat til, hvorfor I er væk et par minutter, og sig det højt og tydeligt, inden I forlader selskabet. Ellers risikerer I, at nogen får den gode idé at lede efter jer...

7. GÅ GLAD I BAD

Badeværelset er et supergodt sted at tage et lille juleput. I har en meget troværdig undskyldning for, hvorfor I er væk. Det er helt i orden at låse døren. Og både hårtørrer og løbende vand er perfekte til at drukne sex-lyde.

Husk dog på kun at bruge badeværelset til frække formål uden for myldretiden – det er dybt uhøfligt over for resten af familien at optage stedet, mens de alle sammen venter på at komme i bad inden Disney’s Juleshow.

8. BRUG GULVET

Flyt løjerne ned i fodhøjde. Så behøver I ikke bekymre jer om knirkende senge.

9. GØR DET FORBUDTE TIL EN LEG

Der er altså et eller andet kinky over at have sex på sit gamle pigeværelse – det gør på en eller anden måde legen mere forbudt. Lad følelsen af at være en slem teenager, der ligger og piller med din første kæreste, vælde op i dig igen. Så kan en omgang lydløs lynsex hurtigt blive meget sjovere!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.