Sig farvel til rutinen: Kickstart dit sexliv

Samme tid, samme sted, samme stilling... Woman guider til bedre sex - uanset hvor længe i har været sammen

12. december 2014 af Woman

I HAR VÆRET SAMMEN I 7 DAGE

I HAR VÆRET SAMMEN I 7 DAGE

Sommerfuglene holder OL i din mave, og du kan ikke koncentrere dig om andet end HAM. I kysser hele tiden, og jeres hænder går konstant på opdagelse på hinandens kroppe. Måske er I ikke begyndt at have sex endnu - og det er rigtig godt. Det handler nemlig om at bevare spændingen så længe som muligt, for jo bedre I er til at kysse, røre og flirte i begyndelsen af jeres forhold, des bedre vil I være til at holde sexlivet ved lige senere.

Forspil: 
Gør tingene anderledes, end du plejer - din nye partner ved ikke, hvilken slags sexkilling du normalt er, så hvorfor ikke hoppe med på den leg, han inviterer til? Lad dig forføre, og se, hvad der sker, når han sætter sig i førersædet. På den måde lærer du nye tricks, og ved at give plads til hans ideer uden at blive passiv undgår du at fortsætte dit nye forhold, hvor det gamle slap. Vær heller ikke bange for at afsløre dine ønsker.

Location:
Hvis I ikke er opmærksomme, kan I let gentage mønsteret "liderlig i sofaen, sex i sengen". Når du er nyforelsket, tænder du på din kæreste, bare han binder sine sko, så øv dig i at gribe sexmuligheden, når den opstår. Lad dig rive med, og tænk ikke på, om sex på spisebordet er for meget - for det er det ikke. Spontaniteten holder nemlig sexlivet spændende.

Stillinger: 
I har begge haft et sexliv, før I mødtes, og er derfor tilbøjelige til at trække jeres greatest hits frem i dobbeltsengen. Prøv at skiftes til at bestemme. I begyndelsen kan det føles usikkert at give slip på kontrollen, fordi du ikke ved, hvad der skal ske, og hvad du skal gøre. Men giv det en chance: Ved indimellem at lade dig forføre skaber du variation, så I undgår at grundlægge en dræbenderutine.

Kom i gang-øvelse:
Aftal, at I de næste 14 dage ikke må have sex i sengen. På den måde tvinger I jer selv til at være kreative - hvad med badeværelset eller baggården? Jeres idérigdom giver bonus senere i forholdet.

Bonustip! Der er ingen grund til at bringe roterende dildoer og andre gæstestjerner ind i legen - endnu. Brug energien på at lære hinandens kroppe at kende. Se, lyt og lær - det er nu, I fremtidssikrer jeres sexliv.

I HAR VÆRET SAMMEN I 7 UGER

 

Dit smil er stadig tunet ind på Colgate over din fabelagtige kæreste. Jeres følelser er blevet dybere, og I har fået bedre styr på hinandens favoritlege. Måske gør I det forskelligt, alt efter om I er hos ham eller dig, men de helt store overraskelser vælter I jer ikke længere i.

Forspil: 
I har med garanti allerede ret godt styr på, hvem der gør hvad - men det kan I hurtigt lave om på. Aftal at bytte roller for en aften, så det eksempelvis er dig, der skyder festen i gang. På den måde bliver I smidt ud af jeres tryghedszone, og hvis I indfører rollespil allerede nu, bliver det meget nemmere, når I senere i forholdet for alvor får brug for inspiration. Eksperimenter også med at holde jer til forspil uden at gå videre. Det tvinger jer til at være kreative.

Location: 
Der er ikke noget i vejen for at dyrke sex i soveværelset, men prøv at skabe variation ved at give rummet en forvandling: Skru op for varmen, tænd stearinlys, og brug jeres fantasi til at gøre rummet så indbydende som muligt. Varm eksempelvis op til den helt store tur med noget delikat mad i sengen.

Stillinger:
Fordi I stadig er i gang med at lære hinanden at kende, er der rig mulighed for at eksperimentere. Tal om jeres ønsker, og varier repertoiret ved at vende rækkefølgen af stillingerne om. I kan også lade tilfældet råde, ved begge at skrive nogle stillinger ned på papir og lægge dem i en hat. Den stilling, I trækker op, dikterer rækkefølgen af jeres knald.

Kom i gang-øvelse: 
Find sammen ud af, hvilke seksuelle vaner I har - og gør det stik modsatte næste gang, I har sex. Hvis I altid starter med missionæren efterfulgt af doggy style, så læg ud på alle fire.

Bonustip! Køb din yndlings-is, og spis den i små bidder, mens du giver ham et frækt blowjob. Den skiftevis varme og kolde følelse vil fyre op under ham.

I HAR VÆRET SAMMEN I 7 MÅNEDER

 

Rutinen nærmer sig med, nåja, syvmileskridt. I har nu sporet jer ind på, hvad hinanden kan lide - og det er det, I holder jer til. Stillingerne følger samme mønster som i forgårs, og måske har I også vænnet jer til at have sex om aftenen, inden I lægger jer til at sove, og hver søndag inden morgenmaden. Det er nu, der skal ske noget, hvis I skal undgå at komme til at kede jer i sengen.

Forspil:
Sandsynligvis føles jeres forspil også, som om det kører i rille - du ved præcis, hvad den der hånd på lænden betyder. Så indfør nye måder at tænde hinanden på! I kan for eksempel skiftes til at læse højt af Womans godnathistorier. Eller investere i noget fantasifuldt sexlegetøj. Sæt jer foran computeren, og find inspirerende produkter på nettet.

Location:
I kan selvfølgelig ruske op i rutinen ved at skifte side i sengen, men trænger du til lidt flere vitaminer, er en forlænget weekend i London eller en enkelt nat på hotel genial. Har I været vant til at knalde med lyset slukket, så tænd for stikkontakten, eller nyd synet af hinanden i stearinlysets eller lyskædens skær.

Stillinger: 
For mange kvinder er det grænseoverskridende at blive taget bagfra af en mand, fordi han har frit udsyn til hele bagdøren. Så hvis I ikke allerede har kastet jer ud i doggy style, er det nu, da du føler dig tryg, at I skal gøre det. Er I eventyrere, så invester i en bog om Kama Sutra, og vær åben for nye input. 

Kom i gang-øvelse: 
Tag på "udflugt" i en sexshop sammen. Den fælles oplevelse giver både gode grin og masser af inspiration til soveværelset, og så lærer i hinanden endnu bedre at kende. 

Bonustip! Fortvivl ikke, hvis du har svært ved at få orgasme sammen med din kæreste. Med sexlegetøj bliver det hele meget nemmere. Køb en klitorisvibrator, som også kan bruges på anus - og på ham, hvis han har lyst.

I HAR VÆRET SAMMEN I 7 ÅR

 

Efter så lang tid er der stor risiko for, at jeres sexliv er blevet en søvndyssende forudsigelig forestilling. I kender manus ud og ind. I ved, hvem der tager initiativ til sex, hvad der skal ske, og hvor lang tid det tager. Det er her, tanken om kollegaen kan virke lokkende - og derfor skal sexlivet plejes.

Forspil:
Brok og bebrejdelser booster ikke jeres forhold - eller sexliv. Drop derfor de sure miner og fokuser på, hvad I kan gøre for at få lyst til hinanden igen. Ønsker er gratis, så fyr løs. Inviter din kæreste til hygge i dobbeltsengen: Skriv en flot invitation, lav et menukort med forret, hovedret og dessert i form af eksempelvis kram, kys og massage.

Location:
Det er sikkert sjældent, I flytter sexlivet - hvis I stadig har et - uden for dobbeltsengen. Men alverdens sexklubber og pornofilm kan ikke give jer den nærhed, der skal til for at genoplive jeres lyst. Tag derfor i sommerhus, hvor I har tid og ro til at se hinanden dybt i øjnene, og gå en lang tur hånd i hånd. Luftforandringen vil gøre jer nyforelskede igen - og så er I tilbage i følelsen af ikke at kunne få nok af hinanden.

Stillinger: 
Selv om opfindsomheden er forsvundet inde bag det fælles dørskilt, handler det faktisk ikke om at udvide stillingsrepertoiret. I skal nemlig back to basics og finde ind til hinanden igen. Et godt trick er at ligge nøgne i ske og synkronisere jeres vejrtrækning. På den måde kommer I tæt på hinanden, og så er der basis for fantastisk sex. 

Kom i gang-øvelse:
Prik din kæreste på skulderen, og bed ham læse denne artikel. Hvis du savner et frækkere sexliv, gør han sikkert også. Bagefter er I godt på vej.

Bonustip! Sensualitetstræning vil være et hit for jer. Tricket er, at I skiftes til at forkæle hinanden i sengen, uden at det fører til sex. Al snak er bandlyst, og det samme er berøringer på erogene zoner. Det vækker jeres sanser.

Eksperten: Maj Wismann, Sexolog og parterapeut

Bragt første gang i Woman nr. 137

Læs mere fra samme kategori