Skal mændene give oralsex tilbage efter et blowjob?

Er oralsex et noget-for-noget-spil, hvor et blowjob skal kvitteres med en omgang oralsex?

4. december 2015 af Karoline Svendsen

På hvadsynes.woman.dk debatterer mænd og kvinder heftigt om oralsex på både mænd og kvinder. Hvad er godt, og hvad er skidt? Men er det en uskreven regel, at du altid skal give tilbage, hvad du får?

Spørgsmålet lyder helt konkret: Synes I piger altid, at man skal give igen, når man har fået et blowjob? Altså at man skal give igen ved at slikke dem?
Mand, 21 år

"Nej, man skal ikke altid give igen. MEN jeg synes ærlig talt der er for lidt fyre som giver igen helt af sig selv. Det er som om det er et "must" at pigen giver blowjob men ikke er must at fyren gør det, og det er jeg lidt imod."
Anonym

"Det synes jeg ikke. Sex er for mit vedkommende ikke "noget for noget". Hvis han slikker mig, skal det ikke være min pligt, at jeg skal give ham et blowjob eksempelvis, det gør jeg med glæde, men det er af ren lyst. Men det går vel lidt hånd i hånd - bliver man selv slikket, har jeg automatisk lyst til også at gøre noget for ham, fordi jeg også ønsker at tilfredsstille ham. Men kommer også an på, om man snakker one night stand eller en kæreste."
Anonym

Er du enig med kvindernes besvarelser? Deltag i debatten her.

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Vil du læse endnu mere om mænd og kærlighed?