Sugardating | Kvinde sidder på seng
Som sugarbabe bliver Sofie til Katja. © Getty Images

Sofie er sugarbabe: “På 11 måneder har jeg haft 30 forskellige sugardaddies”

Når dagen på studiet er slut, forvandler Sofie sig til Katja, som får penge, gaver og middage for sex

1. september 2018 af Mette Mathilde Skeel-Gjørling

Woman har mødt Sofie, som ved siden af sit studie lever et liv som sugarbabe. Hun forvandler sig til sygeplejersken Katja og får penge, gaver og middage for sex. Velkommen til en hemmelig verden.

Sugardating: En hemmelig verden åbner sig

Klokken er tre om natten, og jeg er på vej hjem fra hotellet. Jeg kan stadig lugte ham på min hud. Min sugardaddy. Seks timer senere står jeg op igen og gør mig klar til min næste aftale. Frokost, en ny sugardaddy og et nyt hotel. Ti timer senere står jeg igen under bruseren for at blive klar. Middag, endnu en sugardaddy og endnu et hotel.

Da jeg krænger stiletterne på, mærker jeg trætheden. Men jeg tænker også på pengene. 3.000 kroner for middag og sex. Og jeg føler mig forvirret. Sugardating startede som spændende oplevelser og god sex, og nu er det samlebåndsarbejde. Jeg er ikke så tændt, som jeg plejer at være, men opstemtheden kommer alligevel snigende, da hoteldøren først smækker bag os, og den hemmelige verden åbner sig på ny...

Et kedeligt liv: tiden før sugardating

Det er starten af 2015. På det tidspunkt er jeg 22 år, universitetsstuderende og indbegrebet af en pæn pige, som altid har gjort alting rigtigt. Jeg har været i flere faste forhold, jeg har aldrig haft vilde perioder, og jeg har altid været målrettet med både uddannelse og job. Med andre ord har det hele været lidt kedeligt. Forudsigeligt. Min opvækst har heller ikke været rig på oplevelser. Jeg er skilsmissebarn af hårdtarbejdende forældre, og højdepunktet er charterrejsen til Rhodos hvert tredje år med min mor og mine søskende.

Da jeg støder på begrebet sugardating, tænker jeg straks, at det lyder spændende. Jeg har længe haft en indre lyst til at bryde grænser og ikke altid være den pige, der gør de rigtige ting. Så hvorfor ikke gøre det med sugardating

I stedet for at knalde rundt ude i byen og få et dårligt omdømme, kan jeg gøre det på den hemmelige måde. Den forbudte måde, som ingen behøver at kende til. Efter en uges overvejelser opretter jeg en profil på Sugardaters.dk og beslutter mig for at udforske en helt ny verden.

En sugarbabe med hundredevis af beskeder i indbakken på sin sugardating profil
Sofie fik hundredevis af henvendelser fra interesserede sugardaddies. © Getty Images

Er sugardating luderknald eller luksusknald?

En uge senere har jeg 100 beskeder fra interesserede mænd i min indbakke. De fleste vil være min sugardaddy. Henvendelserne eksploderer, da jeg sætter et sløret profil billede på af mig selv. På to timer er der 350 ubesvarede beskeder. Gifte mænd. Forretningsmænd. Singler. Alle slags mænd i alderen 19-70 år, og ligesom alderen, er beskederne vidt forskellige. Mange giver sig tid til at skrive beskeder, hvor de viser interesse i, hvem jeg er, men der er også mange, der uden omsvøb tilbyder 1.000 kroner for et hurtigt knald på bagsædet af bilen. Der er også et tilbud om 35.000 kroner for et gangbang med 10 fyre.

Jeg er forbløffet over, at fremmede mænd kan skrive på den måde. Og samtidig meget forvirret.

Jeg har ikke tænkt på sugardating som et luderknald og begynder at tvivle på, om jeg helt har misforstået konceptet. Jeg vil forkæles, spise lækker mad, have gode samtaler. Rejse og opleve. Udleve seksuelle fantasier. Og ikke på bagsædet af en bil på fem minutter. Men jeg kan se, at mange af pigerne bruger sitet som en platform for prostitution. De skriver ligefrem timepriser på sex. Så jeg beslutter mig for at gøre det på min helt egen måde.

Jeg tager mit profilbillede af igen. Hvis mændene tiltrækker min opmærksomhed, når vi skriver sammen efterfølgende, får de lov til at se billeder af mig. Men jeg kræver også at se billeder af dem, for tiltrækningen skal gå begge veje. Ellers kan jeg lige så godt stille mig ned på hjørnet og vente på at blive samlet op af en bil med mørke ruder.

Jeg tænker meget på, hvad jeg skal gøre i forhold til pengene. Der er ingen tvivl om, at de er en tiltrækkende del af spillet. Jeg forestiller mig, at det kan løbe løbsk, når de lettjente penge begynder at vælte ind. Pengene kan måske få mig til at glemme mig selv, og derfor laver jeg et regelsæt for ikke at blive tabt i den hemmelige verden: Jeg vil altid have kemimøder med mændene først, så jeg kan lære dem bedre at kende og finde ud af, om jeg tænder på dem seksuelt. 

Jeg hedder Katja, ikke Sofie, og jeg er sygeplejerske i stedet for studerende på universitetet. Mændene får aldrig mit telefonnummer, så de kan finde frem til den rigtige Sofie. Vi mødes aldrig hjemme hos mig og først hos dem, når jeg har været sammen med dem over flere omgange og lært dem bedre at kende. Og sex uden kondom kommer ikke til at ske. 

På det tidspunkt ved jeg ikke, at mine regler og grænser vil rykke sig, jo længere jeg bliver suget ind i sugardating-universet. 

Sofie er sugarbabe og sidder ved sin computer
Sofie må skjule sin virkelige identitet og spille en rolle, når hun sugardater. © Getty Images

Min debut som sugarbabe 

Allerførste gang jeg skal på sugardate, skal det bare afprøves. Jeg skriver en hel del frem og tilbage med en mand, der er 20 år ældre end mig selv. Han er single og velhavende, og vi er begge to nybegyndere inden for denne hemmelige verden. Vi skriver sammen om vores forventninger. Seksuelle lyster. Og så aftaler vi at mødes til et kemimøde på en restaurant inde i byen.

Mine hænder ryster, og jeg har kvalme, da jeg går min frokostaftale i møde. Det er ikke den velkendte første date-følelse, men en ubeskrivelig og ubehagelig fornemmelse i hele kroppen. 

Jeg føler mig bange. Men manden viser sig at være sød og venlig og får mig øjeblikkeligt til at føle mig godt tilpas. Vi har gode samtaler. Dæmpede, når det drejer sig om vores mission. Da vi kommer ind på prisen, ved jeg ikke, hvad jeg skal sige. Jeg spørger lidt forlegent, hvad han tænker, og vi ender på 2.000 kroner for et par timer. Ud over mine lommepenge betaler han også værelset på et af byens bedste hoteller og lover at medbringe både mad, vin og chokolade. 

Vi mødes foran hotellet en forårsaften i 2015. Jeg får pengene kontant og lægger dem hurtigt i min taske. Vi er begge i tvivl om, hvordan vi skal komme igennem hotellets lobby uden granskende blikke fra receptionisten. Jeg ved, hvad hun tænker, hvis hun ser mig gå ind på hotellet med en noget ældre mand. Så jeg går ind først og venter på ham henne ved elevatoren, hvor vi kører op sammen.

På værelset skruer han op for musikken, og vi nyder den medbragte sushi og vin. Jeg vænner mig hurtigt til rollen som Katja, men skal koncentrere mig for ikke at afsløre for meget om mig selv. Vi flirter lidt, men alligevel er jeg i tvivl om, hvordan vi skal gøre det her. For hvem starter?

Da vi skal have tøjet af, føles det akavet. Han tager tøjet af mig og lægger mig på sengen og hopper ned til mig, da han har taget sit eget tøj af. Han kysser mig på halsen, og så er vi i gang. Jeg er overrasket over, hvor meget han er opmærksom på mine behov. Han slikker mig og kysser de rigtige steder, og det ender med, at vi kommer begge to. Da jeg forlader hotelværelset og går ud i den sorte nat, tænker jeg på det forbudte eventyr, jeg lige har haft. Det må jeg opleve igen. 

Et par på sugardate skænker vin på hotel
Efter et par glas vin, slipper Sofie nervøsiteten og bliver for alvor sugarbaben Katja.© Getty Images

De gode, de dårlige og de grimme sugardaddies

Efter mit første møde handler det om at kunne skille de gode sugardaddies fra de dårlige. Jeg danner mig hurtigt et indtryk af personen ud fra beskederne, og jeg blokerer de mænd, der ikke forstår et nej eller foreslår et hurtigt knald for en tusse i baggården eller i bilen.

Samtidig skal jeg tage mig selv i nakken for ikke at udnytte mændene. Mange af de grimme mænd spørger mig direkte, hvad jeg vil have, og det ville være så let for mig bare at skrive 10.000 kroner og tjene lette penge. Men så både udnytter jeg mændene og fraviger mine principper om, at jeg skal tænde seksuelt på de mænd, jeg vælger som sugardaddies. Derfor siger jeg nej til mange. 

Jeg er på mange kemimøder. De fleste af møderne fører til et sugardating-forhold, men enkelte af dem siger jeg nej til. 

Jeg mødes altid med sugardaddies på et hotel til vores første seksuelle møde. I princippet ved jeg jo ikke, hvad de her mænd kan finde på, og jeg skal ikke havne i en skummel mands kælder. Ofte mødes jeg med en sugardaddy mere end én gang, og hvis jeg efterfølgende føler mig tryg ved personen, kan jeg godt finde på at besøge ham på hans bopæl.

Der sker en eksplosion af sugardates inden for ret kort tid. Mine sugardaddies kommer fra alle steder i landet, men langt de fleste af dem kommer fra min egen by, og derfor begynder det at blive svært for mig at bevæge mig rundt med de forskellige mænd. Jeg har en dyr yndlingsrestaurant midt inde i byen, som jeg af og til foreslår som kemimødested, når vi skal ses for første gang. Men jeg kan mærke personalets skulende blikke, da jeg er der for femte gang med en ny mand. 

Jeg får hurtigt et favorithotel med ubemandet reception, men jeg er glad for at komme ud af byen, så jeg ikke skal bekymre mig om at blive genkendt. En aften bliver jeg fløjet til København og inviteret på dyr restaurant, i Tivoli og på luksushotel. En anden aften får jeg 6.500 kroner for at blive slikket af en mand i Vojens, uden at jeg skal give seksuelle ydelser til gengæld. En tredje aften prøver jeg en trekant med to mænd. 

Jeg har i den grad brudt med pæne Sofie, og ingen aner uråd. Hverken venner eller familie. Når jeg bliver spurgt af mine venner, hvordan jeg får råd til designermøbler og dyre restaurantbesøg, fortæller jeg, at jeg har en god opsparing. Min familie spørger ikke. Jeg har jo altid været den gode pige, og det tror de stadig, jeg er. Ingen må få kendskab til mit dobbeltliv, for jeg ved, hvad stemplet kan være. Og det gør mig nervøs. Men lige nu er jeg i gang med mit livs hidtil vildeste oplevelser. Og jeg kan lide det. 

Tivoli i København
Katja bliver inviteret i Tivoli i København af en sugardaddy på sugardate. © Getty Images

Sugardating er også analglade mænd og samlebånd 

De første fire måneder som sugarbabe tjener jeg 40.000 kroner. Jeg får typisk 2.500-3.000 kroner for hvert møde med en sugardaddy, plus gaver og restaurantbesøg.

Rigtig mange mænd vil også gerne have analsex, og hvis jeg går med til det, hæver jeg prisen. Analsex kræver mere af mig og slider på mig. Derfor er det heller ikke alle mænd, der får lov. Kun faste sugardaddies

På et tidspunkt er jeg sammen med en af mine mænd, og han kommer i kampens hede til at føre pikken ind i det forkerte hul. Jeg knækker sammen i fosterstilling af smerte, mens han undskylder, at det ikke var med vilje. På det tidspunkt føles det, som om jeg skal dø. Min endetarm svier, og jeg har ondt. 

Igen minder det mig om, hvor vigtigt det er med regler. Uden regler kan spillet gå galt.

Juni er eksamenstid på universitetet. Det er en overkommelig opgave, og derfor har jeg masser af tid til mig selv. Nogle dage er jeg sammen med tre forskellige mænd. Men jeg tænker på pengene. 3.000 for middag og sex. Og jeg er forvirret. Sugardating startede som spændende oplevelser og god sex, og nu er det samlebåndsarbejde. Jeg er ikke så opstemt, som jeg plejer at være, når jeg forvandler mig fra Sofie til Katja. Derfor beslutter jeg mig for at tage en pause, da sommerferien starter. 

Efter 12 dage på Ibiza med en af de faste sugardaddies nyder jeg en sommerferie med en helt almindelig 22-årig fyr. Jeg er sammen med en på min egen alder, som ikke betaler mig for sex. Efter ferien har jeg igen fået ro på mig selv og hiver mig tilbage til mit udgangspunkt for sugardating. Spændende oplevelser og god sex på mine præmisser. Når jeg har lyst. 

Sofie holder pause fra sugardating mens der er eksamensperiode på studiet
Eksamensperiode på studiet betyder en pause væk fra sugarbaben Katja.© Getty Images

Sugardating: Et liv i to verdener 

På 11 måneder har jeg haft 30 forskellige sugardaddies og sat 100.000 kroner ind på kontoen. Ud af de 30 sugardaddies er det kun de 10 af dem, jeg ikke har set igen. Og lige nu har jeg otte faste sugardaddies, som forkæler mig jævnligt. Jeg har aldrig fået følelser for nogen af dem og ser det blot som venskaber, som tilfældigvis også indeholder sex. Det er to vidt forskellige verdener, som jeg glider ind og ud af.

Jo længere jeg er blevet suget ind i sugardating-universet, jo mere har mine grænser rykket sig. Jeg har prøvet alt. Sprøjteorgasme, swingerklub, tantrasex.

Min sundhedsmæssige sikkerhed er jeg ikke gået på kompromis med. Endnu. Hvis mændene vil have blowjobs, beder jeg om en test fra lægen, og det har jeg også fået op til flere gange. Mange mænd vil også gerne dyrke sex uden kondom, men der er jeg ikke kommet til endnu. Jeg har overvejet det med min yndlings-sugardaddy, som jeg har kendt helt fra starten. Men jeg ved ikke, om en lægetest er nok for mig. Om jeg tør. Men jeg ved, at jeg hele tiden skal tænke på mit udgangspunkt for at komme ind i denne her hemmelige verden. Som mange kalder prostitution. Jeg er helt uenig i det stempel. En prostitueret kan ikke selv bestemme sine mænd. Det kan jeg. 

Sofie er et opdigtet navn. Redaktionen kender hendes rigtige identitet. 

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.