En kvinde i undertøj sidder oven på en mand
Pift sexlivet op med frække sex rollespil.


© Getty Images

Spil rollespil (af den frække slags)

Tænder du på en fræk pilot eller måske en beskidt brandmand?

21. februar 2018 af Woman

Hvis forholdet er gået på standby, og I har brug for lidt krydderi til at peppe sexlivet op, så prøv med en omgang rollespil. Og nej, ikke den slags hvor I tramper rundt på en mudret mark med en flok ildelugtende teenagedrenge klædt ud som orker og elverfolk i hælene. 

Her er tale om et langt mere sofistikeret og pivfrækt sexspil: Din kæreste og dig skal nemlig lade, som om I aldrig har mødt hinanden før, og så skal I ellers lære hinanden at kende på en ny og fræk måde. 

Selv om der er flere forskellige måder at gribe sådan et sex rollespil an på, er reglerne de samme: Du eller din kæreste (måske endda jer begge to) skal på bedste skudspillermanér indtage en fræk rolle, og så skal I ellers score hinanden på ny.

Sex rollespil med udklædning

Denne slags sex rollespil kan udøves af par, der har været sammen længe, og som vil peppe sexlivet op, såvel som par der lige har mødt hinanden og har lyst til at eksperimentere.

Hans roller:

  • Pilot: Fantasien om et engangsknald med en pilot der kun lige er på visit en enkelt nat er super fræk. I kan møde hinanden i lufthavnens bar, og du skal sende ham frække blikke over baren. Når I har tømt baren for Martini, fortsætter I festen på det nærmeste hotelværelse.
  • Brandmand: Mænd i uniform er altid godt, og det ville da være skønt for ‘en kvinde i nød’ at blive redet af en stor beskidt firefighter. Så bed lige kæresten om at drøne forbi og slukke en brand, inden han kommer hjem fra kontoret.
  • Bud: Diiing dong – “Er der nogen her, som har bestilt pizza?”. Du kan lige nå et hurtigt knald med fyren, der bringer pizza ud, postbuddet og så videre – alle de lækre udbringnings-gutter der tilfældigvis lige dukker op på din dørtærskel. Men skynd dig inden kæresten kommer hjem... Nåh nej.

Dine roller: 

  • Skolepige: Mænd tænder på bly skolepiger med store uskyldige øjne og en rød slikkepind i mundvigen. Forfør ham som den dydige pige, som du jo nu engang er.
  • Sygeplejerske: Det er tid til et lægetjek, og din kæreste bestemmer selv, om han er den søde eller slemme patient.
  • Luder: I bedste Julia Roberts stil skal du klæde dig ud og finde din flise. Lad ham samle dig op og begynd allerede at pirre ham i bilen. I kan eventuelt leje et hotelværelse og leve fantasien fuldt ud.
  • Barbie: Her er det så hans tur til at bestemme. Du skal nemlig agere dukke, og det betyder, at han må klæde dig af i den rækkefølge, han ønsker, og gøre det ved dig som han lyster. Han må også rykke rundt på dine arme og ben, for at opnå den stilling han ønsker sig.

Fælles roller:

  • Hersker og slave: Find jeres støvede lak og læder-outfits frem fra skabet. Til denne leg hører også tilbehør som håndjern, bind for øjnene, pisk, eller hvad I nu ellers kan finde af kinky remedier. Før I går i gang, skal I nok lige beslutte jer for, hvem der er hersker, og hvem der er slave i sex rollespillet. 
  • Lærer og elev: Du skal jo gøre dig fortjent til et tolvtal, så her skal der virkelig en top-præstation til. Og du kan godt regne med at få et dask over fingrene, hvis du bliver for ivrig i timen! Både du og han kan være læreren.
  • Håndværker og husmor: Så er det med at finde klud og spand frem – her kan du godt regne med at skulle ligge på knæ med rumpen i vejret, for gulvet skal tilfældigvis skurres i samme øjeblik, som din svedige håndværkerkæreste kommer ind af døren og rager på din bagdel med sine store næver.

En kvinde i undertøj og en skjorte sidder ovenpå en mand og kysser
Der findes masser af fræk udklædning – det er kun fantasien, som sætter grænser.© Getty Images

Sex rollespil som totalt fremmede 

Du har garanteret set det på film: To fremmede mødes i en bar, ombord på et fly eller kommer tilfældigvis til at række ud efter den samme tube mayonaise i supermarkedet – deres øjne mødes og gnisterne springer. Der er dømt kærlighed ved første blik, og der bliver ikke sparet på de hede kys.

Selv om I efterhånden kender hinanden så godt, at du har set hele hans arsenal af hullede underhylere, så kan det altså godt lade sig gøre at opleve ham på ny. 

Din kæreste behøver jo ikke på forhånd vide noget om, at du har en lille overraskelse til ham – eller faktisk en stor overraskelse – for du skal jo lade som om, at du ikke kender ham, og det bliver han jo nok noget overrasket over.

Find din rolle og planlæg rollespillet

Som en rigtig skuespiller skal du forberede dig på din rolle. Først og fremmest skal du jo finde ud af, hvem eller hvad du vil være. Skal din rolle have en helt anden personlighed end dig, eller må den have lidt af dig selv? 

Gode gammeldags roller der oser af sex, er sygeplejerske, skolepige med rottehaler, kort nederdel og hvide knæstrømper eller forretningskvinde med stramt opsat hår, sort tøj og spidse stilletter. Du kan også gøre dig ekstra lækker med flot makeup, lækkert hår og en flot eller fræk kjole.

Dernæst er det tid til at planlægge, hvornår din store præstation skal finde sted. Du kan vælge en dag, hvor han er på vej hjem fra arbejde, og du ’tilfældigvis‘ støder ind i ham i bussen. Eller en aften hvor I hver især skal i byen med hver jeres venneflok.

Et par gode råd til jeres frække leg

Du er selvfølgelig ikke interesseret i, at din store skuespiller-karriere bare bliver fifteen minutes of fame, og derfor skal I ikke bare kaste jer over hinanden på diskotekets møgbeskidte toilet. Spil lidt kostbar, for du er jo ikke en pige, der bare tager enhver fremmed mand, hun møder med hjem. 

Lad ham kæmpe for at få lov til at få dig. Flirt som var det første date (det er det jo også) og få luft under danseskørtet. Vent med at kysse ham til han har bagt på dig så længe, at han har fortjent det. Og eftersom du jo aldrig har kysset ham før, så kys ham langt og lidenskabeligt.

God fornøjelse med jeres sex rollespil!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.