article 20243
article 20243

Stemmen har betydning for dit sexliv

Er du fra naturen af begavet med en sexet stemme? Så glæd dig, for du får sikkert mere og vildere sex end os andre

17. maj 2005

En sexet stemme er ikke kun en gave, fordi den gør vildt fremmede bløde i knæene og lune i trussen - næh, ny forskning viser, at du har meget mere at glæde dig over, hvis du er så heldig at have en fræk stemme! Folk med sexede stemmer er nemlig mere eksperimenterende i sengen, viser en undersøgelse.

Ved et forsøg på University of Albany i New York lyttede 149 mænd og kvinder til båndoptagelser af stemmer, som de siden hen skulle vurdere på en skala fra "meget uattraktiv" til "meget attraktiv". Resultaterne blev sammenlignet med målinger og spørgeskemaundersøgelser blandt dem, der lagde stemmer til, og til forskernes store overraskelse fandt de ud af, at de, der havde de mest sexede stemmer, også havde haft deres seksuelle debut tidligst, de havde flere sex-partnere og de var mest utro.

Det overraskende resultat skyldes måske, at din stemme faktisk siger noget om dit udseende. I hvert fald fandt forsker-gruppen ud af, at dem, der havde de mest sexede stemmer, havde de mest ideelle kroppe - de var mere symmetriske end gennemsnittet, og mændene havde brede, stærke skulde, mens kvinderne havde slanke hvepse-taljer og brede hofter.

Undersøgelsen viste imidlertid også, at stemmen betyder imidlertid mere for kvinders sexliv end for mænds. Så det er bare om at komme i gang med at anlægge dig en dyb, sexet stemme...

I Woman nr. 62 kan du læse, hvad 3 mænd tænkte om pigerne - kun på grundlag af deres stemme