Opfyld din honeys frække fantasier
Opfyld din honeys frække fantasier© iStock

Syv sexede rollespil

Woman har spurgt 1.659 mænd om deres favoritfantasier - læs hvordan DU opfylder hans drøm

22. april 2011 af Woman

Syv sexede rollespil

Opfyld din honeys frække fantasier -  magasinet M! har spurgt deres læsere, hvad de tænder på og her får du både svaret på, hvad de fantaserer om - og guiden til, hvordan I lever det ud i livet...

Sygeplejerske


© iStock

Måske fantaserer din kæreste om en fræk sygeplejerske - det gør i hvert fald 87 % af M!s læsere.

Det tænder han på:
At du giver ham omsorg og pleje - som udvikler sig til mere end bare pleje! Og  selvfølgelig den hvide, kropsnære og gerne lårkorte kittel.

Det skal du bruge:
En sygeplejerskeuniform. Dagens uniformer er faktisk ikke specielt sexede, så lav din egen med en klassisk hvid dragt eller skjortekjole. Sy eventuelt et rødt kors og nogle røde kantebånd på, og supplér med en hvid kyse med kors på. Et ‘lægesæt' med stetoskop kan du købe i den nærmeste legetøjsbutik. Du også med garanti fi nde færdige uniformer på nettet, der passer til dig - der findes utallige!Sådan gør du:
Sygeplejerskefantasien rummer flere muligheder, da både du og han kan tage den seksuelle styring. Du kan enten agere autoritær sygeplejerske eller lade ham forføre dig 100 procent. De fleste vil dog opfatte sygeplejersken som en rolle, hvor hun tager kontrollen - og han er den svage part, som skal ‘plejes'. Få ham til at sætte sig på spisebordet eller lægge sig på sofaen, imens du ‘undersøger' ham. Knap hans skjorte op, eller bed ham smide T-shirten, og lyt til hans hjerte med dit stetoskop. Du kan sige ting som ‘det er vigtigt for dit helbred, at du får mere motion. To timers sex om dagen skulle kunne gøre det' eller ‘dit hjerte slår virkelig hurtigt - jeg må hellere få dig til at slappe lidt af'. Hvorefter du går videre til at undersøge hans ‘nedre udstyr' lidt nærmere.

Skolepige


Fem gode råd

1. Find ud af, om han tænder på magt eller afmagt.
2. Bliv enige om rollerne, kostumerne og handlingen.
3. Sørg for, at I ikke bliver forstyrret undervejs.
4. Aftal, at I ikke må grine af hinanden - og at I skal blive i rollerne.
5. Indfør en fast erotisk aften hver måned, hvor I skiftes til atbestemme, hvad der skal foregå.


Her kan du købe kostumer og udstyr

paradiss.dk finder du både kostumer, frækt lingeri og sexlegetøj. I venstre side kan du søge på uniformer og kostumer, og her finder du et glimrende udvalg af frække outfits. Hjemmesiden henviser til de tre butikker i København, Århus og Holbæk, hvor der er mulighed for at prøve herlighederne. På costumeuniverse.com kan du finde alverdens kostumer (frække og almindelige) til fornuftige priser. Siden er overskuelig - søg for eksempel på ‘sexy', og de forskellige kostumer dukker op. Vær opmærksom på, at der ofte er flere versioner af hvert kostume. Siden har også mange kostumer i plus size.