© iStock

Tag din partner med på en cykeltur, han sent vil glemme

Sex i det fri er fantastisk, og her får du tips til god sex på en eng eller mark nær jer

7. juni 2016 af Redaktionen

Find det rette sted 

Tag hinanden i hånden, og gå eller cykl en tur med et formål: I skal gøre holdt på en eng og have sex! Hvis I ikke er i nærheden af en romantisk blomstereng, kan I også vælge et andet naturfænomen, måske en kornmark. Det vigtigste er, at der er mulighed for at gemme jer, så forbipasserende ikke får øje på jer.

Sådan gør I 

Forspillet starter allerede derhjemme, inden I tager af sted. Fortæl, hvad I har lyst til at gøre ved hinanden, når I kommer ud i det fri. Tag dine yndlingstrusser på og en nederdel, du føler dig sexet i. Når I finder jeres hyggekrog i naturen, er det nemt for din mand at trække dine trusser til side og tage dig, mens du stadig har nederdelen på. Overgiv jer til hinanden, naturen og jeres lyster.

Derfor er det godt

Kvinder bliver mere frie i naturen, og derfor byttes de kendte roller fra soveværelset måske om, når I kommer udenfor. En anden bonuseffekt er, at det i fremtiden bliver lettere at overtale din mand til at gå eller cykle en tur, for nu ved han, hvad det kan indebære...

Vær opmærksomme på...

Det kan være svært at give sig hen, fordi I er paranoide over, om I pludselig bliver overrasket af en ivrig stavgænger eller en jæger. Måske har I overset et tårn med fugleentusiaster med kikkerter?

LÆS OGSÅ Pinligt: Ups, jeg blev opdaget under sex!

Tip! 

Tag papir med, som du kan tørre dig med, så dine trusser og nederdelen ikke bliver våde, når I skal hjem. Og husk myggebalsam! Det er ikke det mest ophidsende middel i verden, men det virker, så romantikken ikke bliver ødelagt af røde stik.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman